Taloushallinnontyöntekijä, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Taloushallinnon työntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Asiakasyrityksemme Sarokas on vuonna 1936 perustettu rakennus- ja sisustustarvikkeita myyvä turkulainen yritys. Heidän tuotevalikoimansa koostuu parhaista ja laadukkaista alan materiaaleista ja pitää sisällään jopa 16 000 nimikkeen varastovalikoiman. Hyvästä palvelustaan tunnettu perheyritys hakee tiiminsä asiakaspalveluhenkistä toimistotekijää.

Työn kuvaus:
Taloushallinnon työntekijänä työssä huolehdit taloushallinnon tehtävistä kuten laskutuksesta, reskontranhoidosta, ostolaskujen kirjauksista. Olet yhteydessä asiakkaiden, yhteistyöyritysten ja sidosryhmien kanssa ja ylläpidät asiakastietokantaa. Tilanteen vaatiessa, työpäiviisi saattaa sisältyä myös toisinaan kassatyöskentelyä myymälän puolella. Pääosin työskentelet kuitenkin yrityksen hallinnossa.

Työaika on pääosin ma-pe klo 8-16. Odotamme valmiutta työskennellä lauantaisin satunnaisesti. Toivoisimme, että pystyt aloittamaan työssä viimeistään marraskuussa.

Odotamme:

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä asiakaspalvelutaitoja niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitse. Tarvitset työssä sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä kirjallisia taitoja, numerotarkkuutta ja aimo annoksen järjestelmällisyyttä. Odotamme myös sujuvaa Office-ohjelmien käyttötaitoa.

Toivomme sinulta joustavuutta, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tiimihenkisyyttä. Katsomme eduksi kaupallisen alan koulutuksen, mutta sitäkin tärkeämpää on tehtävään soveltuva työkokemus ja motivaatio tehdä työnsä hyvin. Yrityksen asiakkaat ovat laatutietoisia ja asiakassuhteet pitkiä, joten työntekijältä toivotaan halukkuutta panostaa asiakassuhteiden hoitoon kaikissa palvelutilanteissa.

Tarjoamme:
Mukavan, monipuolisen ja pitkäaikaisen toimistotyön osana tiivistä, ammattitaitoista työyhteisöä, jossa panostetaan asiakaspalveluun. Saat työhön kattavan perehdytyksen, siistin ja viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemuksesi ja koulutuksesi huomioiden.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja: Irina Vanhatapio p.040 566 0455 arkisin ma-pe klo 8-16

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22349051