Buukkari, Prime Sales Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokeneita buukkareita Ouluun!

Onko sinulla kokemusta buukkaustyöstä, mutta kaipaat uudenlaisia haasteita? Oulun buukkitiimi etsii nyt riveihinsä huippuosaajia! Meille ei ole tärkeintä, kuinka pitkään olet buukkityötä tehnyt, vaan se, että tunnet työn hengen ja pystyt tarttumaan luureihin itsevarmasti ja nopeallakin aikataululla.

Työpäiväsi vierähtää puhelimessa ei puhelimella sopien asiakastapaamisia toimeksiantajiemme myyjille ja asiakasvastaaville. Et ole vastuussa kauppojen viimeistelystä, vaan järjestät myyjille maalipaikkoja tapaamisten muodossa. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että sinulta löytyisi pelisilmää myyntiin, jotta tunnistat ne parhaat kauppapaikat ja lopputulos on win-win sekä meille että asiakkaalle.

Meidän asiakkaamme ovat tunnettuja toimijoita, joten soittaminen on mukavaa, kun tapaamisiin on aina syy ja soitamme oikealla asialla. Meillä ei tarvitse soitella lämpimikseen. Asiakkaidemme liiketoiminnat vaihtelevat laajalti esimerkiksi ohjelmistokehityksestä taloyhtiöiden älyratkaisuihin ja HR-työkaluista SaaS palveluihin. Me huomioimme sekä vahvuutesi että kiinnostuksen kohteesi, ja kohdistamme sinut projekteihin, joissa pääset loistamaan.

Palkkaus koostuu kiinteästä 1500 € takuupalkasta, jonka päälle saat reilut tulospalkkiot tekemäsi työpanoksen mukaan. Palkkausmallimme on läpinäkyvä ja tiedät aina, mikä on kuukauden palkkakertymäsi. Keskimääräinen palkka on meillä noin 2750 € kuukaudessa.

Kuulostaako sinunlaiselta hommalta? Älä siis epäröi, vaan hae mukaan!

MIKSI TULLA MEILLE DUUNIIN?

Pääset mukaan huippuun työyhteisöön, tutummin sirkusperheeseen.

Meillä on kiinteä tuntipalkka ja tämän päälle saat tulospalkkiot.

Työajat ovat joustavat ja sijoittuvat klo 9 ja 17 väliin. Viikonloput vapaat!

Pääset mukaan 10-portaiseen PrimeSTEPS-valmennusohjelmaan.

Osaavat esihenkilöt ja muu tiimi ovat työsi tukena.

Tarjoamme sirkushuveja niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin!

Kiinnostuitko? Hae töihin helposti tämän sivun lopussa olevalla hakulomakkeella. Hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile tämän kanssa! Hakuaika päättyy 22.9.2024.

Työt alkavat palkallisella koulutuksella sovitussa aikataulussa, joten varmista työpaikka jo nyt!

Jos haluat kysyä tästä työtehtävästä jotain tai olla noheva ja kertoa halukkuudestasi työskennellä tässä tiimissä puhelimitse, niin soitappa Harri Uutiselle ja Harrihan vastaa sinulle numerosta 045 133 3054. Tai jos haluat kirjoittaa sähköisen postin, niin kirjoita vastaanottajakenttään harri.uutinen(at)primesales.fi mutta laita tuohon (at)-hirviön tilalle @-merkki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://primesales.fi/tyopaikkailmoitukset/buukkari-2/