Päätoiminen tuntiopettaja: käsityö ja erityisopet, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme käsityön (kovat materiaalit) ja erityisopetuksen (3.-6. lk.) päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.11.2024-31.5.2025. Opetustunteja on 16 tuntia viikossa ja ne sijoittuvat kolmelle päivälle viikossa.

Sakarinmäen peruskoulu on huikean luonnon keskellä oleva pienehkö yhtenäinen peruskoulu. Pieni ja yhteisöllinen koulumme mahdollistaa tiiviin yhteistyön ja oppilaita kuuntelevan ilmapiiriin. Henkilökuntamme on pysyvää, koska Sakarinmäessä viihdytään hyvin.

Sakarinmäen peruskoulu toimii samoissa tiloissa ruotsinkielisen Östersundom skolan sekä suomenkielisen ja ruotsinkielisen päiväkodin kanssa. Samassa monitoimirakennuksessa on myös Sakarinmäen lastenkirjasto, koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa sekä liikunta- ja vapaa-ajantoimintaa.

Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-972-24