Kaivinkonekuski kuituverkkoasennuksiin, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaamme tarpeisiin kaivinkonekuljettajia Uudenmaan alueelle kuituverkkoasennuksiin. Laita rohkeasti hakemusta, osaavalle tekijälle on töitä tiedossa heti. Työsuhde alkaa vuokrasuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme palvelukseen. Kaivuutyöt ovat pääasiassa FTTH-liittymien kaivuita ja runkoverkon kaivuita julkisella kunnan/ valtion alueella.

Työnhakijoilta edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta kaivinkoneenkuljettajan tehtävistä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hakijoilta toivomme kokemusta 3D:n käytöstä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijoilta edellytämme:

Muutaman vuoden kokemusta
     Työturvakortin voimassaoloa (tieturva eduksi)
     Ammattimaista asennetta
     Joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme:

Kilpailukykyisen palkkauksen
     Osaavalle tekijälle on töitä pitkäksi aikaa
     Kattavat työvarusteet

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/16415406