Kiinteistöalan palveluesihenkilöitä Uusimaan alue, SOL Kiinteistöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toiminnan laajentuessa SOL Kiinteistöpalvelut Oy etsii

kiinteistöpalvelualan ammattilaisia palveluesihenkilöiksi Uusimaan alueelle

vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin

Meillä asenne ja ammattitaito ratkaisevat. Haluamme tuottaa hyvää palvelua jatkuvasti laajentuvalle asiakaskunnallemme.

Keskeisiä työtehtäviäsi voivat olla mm.

- Henkilöstön johtaminen ja ohjaus: Vastaat tiimisi työnohjauksesta, työvuorosuunnittelusta ja työnjaosta, rekrytoit, perehdytät ja koulutat henkilöstöä, sekä edistät tiimisi työhyvinvointia ja ratkot mahdollisia pulmatilanteita.

- Työnsuunnittelu ja -valvonta: Päivittäisten tehtävien organisointi ja työn laadun valvonta, varmistat, että kiinteistönhuoltotehtävät hoidetaan SOLin standardien mukaisesti.

- Asiakassuhteiden hallinta: Yhteydenpito asiakkaisiin, heidän tarpeidensa kartoittaminen sekä heiltä palautteen keräys ja siihen reagointi. Palvelujen laatutason varmistaminen ja kehittäminen asiakkaiden odotusten mukaisesti.

- Taloushallinto: Budjetointi, kustannusseuranta ja taloudellisten raporttien laatiminen, hankintojen ja resurssien tehokas hallinta, sekä budjetissa pysymisen varmistaminen.

- Toiminnan kehittäminen: Työprosessien ja -menetelmien jatkuva kehittäminen, laadunvalvonta ja palvelukehitys uusien teknologioiden ja menetelmien avulla.

- Turvallisuus ja lainsäädäntö: Huolehdit, että kiinteistön ylläpito noudattaa kaikkia asiaankuuluvia säädöksiä ja määräyksiä, mukaan lukien työturvallisuus- ja ympäristömääräykset. Riskien arviointi ja turvallisuussuunnitelman laatiminen.

- Yhteistyö ja sidosryhmien hallinta: Teet yhteistyötä ulkopuolisten palveluntuottajien, kuten urakoitsijoiden ja laitevalmistajien kanssa, osallistut myös kiinteistön ylläpidon projekteihin ja niiden koordinointiin.

Kiinteistöpalveluesihenkilön rooli on keskeinen kiinteistöjen tehokkaan ylläpidon varmistuksessa. Se vaatii monipuolisia taitoja, kuten johtamistaitoja, organisointikykyä, asiakaspalvelutaitoja ja talousosaamista. Tämä työ on useista syistä erityisen merkityksellinen, muun muassa koska tässä työssä pääset varmistamaan yhteiskuntamme toimivuutta luomalla turvallisia tiloja, kehität asiakastyytyväisyyttä, parannat kiinteistöjen arvon säilymistä sekä ympäristön kestävyyttä.

Työaika: Työaikasi on osittain joustava, pääosin ma-pe klo 07.00-15.00. Osittainen etätyömahdollisuus.

Työ alkaa: Heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Odotamme hakijoilta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta; tekninen tutkinto, kiinteistönhoitoalan erikoisammattitutkinto tai muu vastaava koulutus.

- Työkokemusta kiinteistönhoitoalalta (min. 5 vuoden ajalta).

- Kokemus työnjohdollisista tehtävistä (min. 3 vuoden ajalta).

- Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa.

- Hyviä tietoteknisiä taitoja.

- B-ajokorttia.

Tarjoamme

- Lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

- Smartum liikunta- ja hierontaedun.

- Tulospalkkion.

- Merkityksellisen työn.

- Hyvät ja toimivat välineet työhösi.

- Paikan hyvän työilmapiirin kohteessa, jossa saat mahdollisuuden luoda sosiaalisia suhteita ja olla osa yhteisöämme.

- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi, tarjoamme koulutuksia ja erilaisia urapolkuja.

Meille on kiva tulla töihin! Meillä on parhaat pomot ja mukavimmat työkaverit - oikein tutkitusti. Meillä on töissä työstään ylpeitä, innostuneita ja monipuolisia ammattilaisia.

Yhtiömme jokaisella työntekijällä on mahdollisuus kehittää osaamistaan haluamallaan tavalla SOL Opistossa - vaikka ammatillisiin loppututkintoihin saakka.

SOL Kiinteistöpalveluissa tärkeintä on kykymme houkutella ja pitää palveluksessa kyvykkäitä, työhönsä motivoituneita ihmisiä. Näiden asioiden toteutumiseksi työskentelemme jatkuvasti, koko ajan suoritustamme parantaen.

Olemme kiinteistöhuollon todellinen moniottelija. SOL Kiinteistöpalveluilta luonnistuu kaikki kiinteistönhuoltoon liittyvät tehtävät elinkaaripalveluista ulkoalueiden hoitoon.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluihimme ja toimintamme on vahvassa kasvussa, jonka vuoksi tarvitsemme hyvähenkiseen työyhteisöömme lisää osaavia ammattilaisia.

Kiinnostuitko?

Mikäli hakemuksemme herätti mielenkiintosi, niin hae tehtävään mahdollisimman pian täyttämällä sähköinen hakemuslomakkeemme. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Stina Kaasila, etunimi.sukunimi(at)sol.fi (emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse).

Tarjoamme

- Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

- Tulospalkkiot

- Smartum liikunta- ja hierontaetu

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistönhoidon, talotekniikan sekä turvapalveluiden palveluyritys. Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuoden ajan ja nykyisin voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme on jo lähes 400 ammattilaista. Toiminnassamme näkyy positiivinen ja aurinkoinen arvomaailma; meillä viihdytään ja kehitytään. Näin onnistumme tuottamaan asiakkaillemme toimivia palveluita - ja hyvää asiakastyytyväisyyttä.

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa vakavaraista perheyhtiötä, SOL-konsernia. Kaikkiaan meitä SOLilaisia on n. 14 000. Konsernillamme on toimintaa Suomen lisäksi Baltiassa ja Pohjoismaissa.

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia(https://www.sol.fi/). Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja(https://henkilostopalvelut.sol.fi/) joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.(https://www.sol.fi/vastuullisuus/)

Puhelin: 020 570 0200 Sijainti: Helsinki
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kiinteistoalan-palveluesihenkiloita-uusimaan-alueelle-vakituinen-kokoaikainen/DPkNyv