Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohuolto, Pai, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimipiste on Paimiossa, mutta asiakkaita on myös Sauvosta. Sosiaalityöntekijänä vastaat lastensuojelun asiakkuudessa olevien lasten ja nuorten palveluiden suunnittelusta, muutostyöstä ja päätöksenteosta.

Pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja työssä jaksamista. Uskomme, että kun työntekijä voi hyvin, asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Tuemme toisiamme haasteellisina aikoina ja meillä on hyvä yhteishenki. Asiakastyössä korostamme aitoa, avointa läsnäoloa ja kohtaamista. Työssämme lapsi on aina keskiössä. Lastensuojelussa on käytössä systeeminen toimintamalli.

Työn tukena sinulla on viikoittain kokoontuva systeeminen tiimi. Tarjoamme työntekijöille säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Käytössäsi on myös toimistotyöntekijän työpanos, jotta voit keskittyä sosiaalityöhön.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä, reflektoivaa ja kehittämismyönteistä työotetta, avoimuutta, hyviä yhteistyötaitoja ja rohkeutta tehdä asioita toisin. Arvostamme kokemustasi lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävästä työstä. Ajokortti on välttämätön. Yksikön käytössä on leasing-auto, mutta oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.
Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnä olevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-1003-24/fi_FI