Taksinkuljettaja, Pakulinja Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nuorekkaalla asenteella varustettua MYK-KELA valmiudet omaavaa taksinkuljettajaa kokopäivätyöhön. Arkisin peruspalkka MYK-KELA / sopimusajoissa takaa asiallisen toimeentulon jota voi nostaa rinnalla tapahtuvalla provisiopohjaisella perinteisellä taksityöllä. Tämä provisiopohjainen lisä on parasta aikaa viikonloppuisin sekä tapahtumien aikaan.

Hyvä kalusto jossa kärkiautona uudenkarhea MB eVito täyssähköinen 9 paikkainen " VIP"auto, lisäksi 1+6 VW Touran ja kevääksi 2025 tulossa Audi A6 Allroad farkku.

Ei Inva/ pyörätuoli / paarikuljetuksia. Muut avustettavat MYK ym. kyydit kyllä.

Omat hyvät toimitilat keskeisellä sijainnilla.

Neuvotteluissa avataan palkkamallia ja työtehtävän kuvausta / tarvetta tarkemmin.

Työsopimuksen sisällöstä / ehdoista neuvotellaan hyvässä hengessä.

Jos olet jo töissä vastaavissa tehtävissä, saat luonnollisesti 100 % luottamuksen rekryyn kävi neuvotteluissa sitten miten kävikään.

Jos sinulla on jo MYK-koulutus EA1 ja luonnollisesti Taksinkuljettajan lupa niin soita heti ja sovitaan tapaaminen.

Jos sinulla ei ole ( mitään ) tämän päivän taksinkuljettamiseen liittyvää koulutusta mutta on sentää AB ajokortti ollut vähintään vuoden, ole yhteydessä niin katsotaan voidaanko Sinut kouluttaa työhön. Tämä malli sopii mm. opiskelijalle tai muutoin lisätuloja haluavalle henkilölle. Myös pitkäaikaistyöttömät ( varsinkin muulla autoalalla aikaisemmin toimineet ) joilla on mahdollisuus palkkatukeen, ovat tervetulleita hakemaan työpaikkaa.

Vastaamme uottamuksellisesti 100 % kaikille hakijoille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://pakulinja.fi