Software Developer Junior/Mid level, Loihde Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme itsenäisestä työskentelystä innostuvaa, jo muutaman vuoden ohjelmistokehityksen parissa työkokemusta kerryttänyttä Software Developeria mukaan Loihteen porukkaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kasvuun mm. yhteisten lukupiirien, koulutusrahan ja projekteissa etenemisen kautta.

Meillä on tilaa asiantuntijoille, jotka haluavat pysyä teknisen osaamisen aallonharjalla ja rakentaa omaa urapolkuaan syventämällä asiantuntemustaan asiakasprojekteissa onnistumisten kautta. 

Sinusta tulisi tärkeä osa Digitaaliset palvelut -liiketoimintayksikkömme tiimiä, jossa vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä. 

Ympärilläsi on laaja joukko asiantuntijoita, joihin voit tukeutua arjessasi matalalla kynnyksellä. Meillä on paikka sinulle, joka nautit itsenäisestä työskentelystä ja jatkuva oppiminen on sinulle tärkeää.

Mitä toivomme sinulta:
 - Vähintään kolmen vuoden kokemusta ohjelmistokehityksestä, taitoa priorisoida ja ottaa vastuuta sekä tukea tiimiläisiä - Kiinnostusta ja kyvykkyyttä toimia Full stack -kehittäjänä osana sekä asiakkaan että Loihteen tiimiä - Hallitset mm. jotkut seuraavista teknologioista: React.js, Node.js, Javascript, PostgreSQL, Java/Spring, C#,  tai .NET - Omaat jo kokemusta pilviteknologioista ja ehkä olet harkinnut sertifikaattien suorittamista Azuren tai AWS:n osalta - Olisit valmis käymään asuinpaikastasi riippuen aina välillä Helsingissä tai Oulussa tapaamassa tiimiläisiä
Mitä voit odottaa meiltä:
 - Olemme kirjava ja mukaansatempaava porukka, jossa jokaisella on tilaa olla oma itsensä - Digitaalisten palveluiden toimistomme sijaitsevat Helsingin ja Oulun keskustoissa toimien mukavina kohtaamispaikkoina työkavereiden kesken - Järjestämme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia, joissa työkaverit tulevat tutuiksi - Viestimme avoimesti ja pyrimme välittömyyteen, jotta jokaisella on mahdollisuus onnistua työssään ja viihtyä meillä pitkään
Miksi tulla Loihteelle?
 - Ammattitaitoinen ja lämminhenkinen yhteisö, jossa saa olla oma itsensä - Reilu palkkamalli, joka kohtelee ihmisiä yhdenvertaisesti - Mielekkäät ja monipuoliset projektit, joihin saat itse vaikuttaa - Mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseen ja urakehitykseen sekä resursseja ja joustavia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen
Rekrymme toteutetaan skills-based-ajatuksella. Keskustelujen kautta pyrimme yhdessä pohtimaan sitä, millaiset tulevaisuuden haasteet tukevat sinun taitojesi kehittymistä.

Jos kiinnostuit ja tunnistit kuvauksesta itsesi, olethan meihin yhteydessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/252835/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer