Mekaniikkasuunnittelija, Dynaset Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Dynaset Oy on maailman johtava hydrauligeneraattorien, -korkeapainepesurien ja -kompressorien valmistaja ja haemme 20 hengen R&D tiimiimme energistä sekä tuloshakuista vahvistusta.

Korostamme sanaa tiimi. Se on oleellinen osa Dynaset-kulttuuria ja menestystä. Jokainen Dynasetin työntekijä on arvostettu tiimin jäsen, ja hänellä on tärkeä paikka seikkailumme toteuttamisessa hydrauliikan maailmassa. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön innovatiivisten huippuosaajien parissa. Kiinnostuitko?

Haemme mekaniikkasuunnittelijaa, jonka työtehtävät liittyvät DYNASETin innovatiivisten tuotteiden suunnitteluun, kehittämiseen ja tuoteylläpitoon. Mekaniikkasuunnittelijana tulet tekemään yhteistyötä myös Tuotteistuksen ja Myynnin tiimien kanssa.

Edellytämme, että olet koulutukseltasi DI/insinööri, joka tuntee hydrauliikan maailmaa. Arvostat laadukasta ja järjestelmällistä työtä. Sinulta löytyy osaamista työssä käytettävistä suunnitteluohjelmistoista Solidworks ja E3. Vesihydrauliikan tuntemus katsotaan eduksi.

Me DYNASETilla satsaamme viihtyvyyteen ja henkilöstön hyvinvointiin mm. erilaisin tyky-tapahtumin sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointieduin. Käytössäsi on myös tehtaan oma kuntosali. Työaikasi on joustava ja tarjoamme puhelinedun. Arvostamme vahvaa asiantuntijuutta, ja jokainen vakituinen työsuhde alkaakin kattavalla perehdytyksellä tuotteiden ja niiden valmistuksen parissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:careers@dynaset.com