Muu palvelutyöntekijä, Forenom Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko sinä etsimämme tarvittaessa töihin kutsuttava vahvistus Espoon palvelutuotannon tiimiin? Jos nautit nopeasti muuttuvista tilanteista, vaihtelevista työtehtävistä ja fyysisestä työstä, tämä paikka voi olla juuri sinua varten! Työ sopii myös opiskelijoille tai muuten lisätienestiä etsivälle henkilölle.

Etsimämme henkilö huolehtii siitä, että kohteemme ovat viihtyisiä, siistejä ja toimivia, jotta asiakkaamme pääsevät nauttimaan huolettomasta majoittumisesta. Työtehtäväsi koostuvat majoituskohteiden siivoustehtävistä sekä pienimuotoisista huoltotehtävistä (kuten lampun- tai kalusteidenvaihto). Joskus asiakkaille saattaa tulla ongelmia heidän majoituksensa aikana. Tällöin sinun on ratkottava tilanteita ripeästi ja palveltava asiakkaita. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen onkin yksi tärkeimpiä tavoitteitasi.

Työ on fyysistä sekä liikkuvaa ja tapahtuu Forenomin kohteissa Espoossa ja lähiseudulla, joten voimassa oleva B-ajokortti on ehdoton. Työt sijoittuvat arkipäiville klo 8-18 välille sekä viikonlopuille. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja - arvostamme ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä palveluammattilaisena.

Miksi valita Forenom?
Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita.

Sinulle tarjoamme:
- Mukavan ja avoimen työyhteisön - tule sellaisena kun olet!
- Mahdollisuuden nähdä oma kädenjälki työssä ja vaikuttaa aidosti asiakaskokemukseen
- Vähintään MaRan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
- Mahdollisuuden majoittua kohteissamme ympäri Pohjoismaita huomattavan edulliseen hintaan (-70%!)

Sinulta toivomme:
- Joustavuutta
- Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, oppimisintoa
- Palveluhenkisyyttä - haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja olet valmis kohtaamaan asiakkaita muuttuvissa tilanteissa
- Tiimityötaitoja
- Järjestelmällisyyttä: työvälineet pysyvät järjestyksessä, pystyt sovittamaan aikataulujasi kiireenkin keskellä
- Kielitaitoa: pääsääntöiset työskentelykielemme ovat suomi ja englanti

Kuulostaako siltä, että sinä voisit liittyä tiimiimme?
Jätä siis hakemuksesi ja CV pian. Käymme hakemuksia säännöllisesti, ja työt alkaisivat mahdollisimman pian, eli ethän turhia aikaile.

Lisätietoja Forenomista: https://www.forenom.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:salla.palola@forenom.com