Vastaava kirjastonhoitaja, Raseborgs stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 3200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raaseporin kirjasto muodostaa yhdessä 11 muun Uudenmaan kunnan kirjastojen kanssa Helle-kirjastoverkoston.

Haemme nyt
VASTAAVA KIRJASTONHOITAJAA vakinaiseen toimeen 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Toimintayksikön esihenkilönä vastaat palvelusta ja sen kehittämisestä Karjaan ja Mustion kirjastoissa, sekä toimit kirjastotoimenjohtajan sijaisena. Työtehtäviin kuuluu kokoelmatyö sekä aikuisten ohjelmatoiminta. Osallistut Raaseporin kirjaston yhteiseen markkinointityöhön sekä asiakaspalveluun ja muihin kirjastotehtäviin.

Työhön kuuluu päivä-, ilta- ja lauantaivuoroja.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, joka sisältää tai jonka lisäksi on suoritettu kirjastotieteiden (60 op) opintoja. Edellytämme, että sinulla on kokemusta kirjastotyöstä sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Työ on itsenäistä ja vaatii hyvää organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja, sekä oma-aloitteisuutta. Kiinnostus markkinointiin ja sosiaalisiin medioihin katsotaan meriitiksi.

Palkkaus sekä työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan, ja koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään valittavan tulee kuukauden sisällä työn aloittamisesta esittää hyväksyttävä terveystodistus.

Kutsumme haastatteluun henkilökohtaisesti. Haastattelut pidetään 2.10 ja 7.10. Alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset näytetään mahdollisessa haastattelussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620911/fi_FI