Ajoneuvojen huoltoasentaja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 21.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme ajoneuvojen huoltoasentajaa Lempäälään!

Työn kuvaus:

Tässä työssä huollat ja korjaat henkilöautoja ja jonkin verran raskasta kalustoa. Töitä tehdään arkipäivisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan vakituisena Henkilöstöliigan kanssa ja koeajan jälkeen on tarkoituksena siirtyä asiakkaamme työntekijäksi.

Odotamme:

Aiempaa kokemusta ajoneuvoasentajan tehtävistä ja/tai erittäin vahvaa harrastuneisuutta autojen huoltamisesta ja korjaamisesta. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittämään osaamistasi. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme:

Kyseessä on vakituinen työpaikka pitkän historian omaavasta, vakaasta yrityksestä. Palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti tekijän osaamisen mukaan. Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakuprosessi

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä hakemus järjestelmämme kautta helposti parissa minuutissa, niin otamme sinuun yhteyttä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja saat Aleksi Hyytinen, 040 196 8986, aleksi.hyytinen@henkilostoliiga.fi

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22288469