Palomestari, Vantaan ja Keravan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos,
pelastustoiminnan suunnittelu
Turbiinitie 14 , 01530 Vantaa

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialuetta, joka on matkalla kohti Suomen parasta hyvinvointialuetta. Noudatamme pelastustoimen arvoja inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti - yhteistyössä, ja uskomme yhdessä hyvinvointialueella muodostettuihin arvoihimme oikeudenmukaisuus, vastuullisuus ja rohkeus. Osuvatko arvot yhteen omiesi kanssa? Silloin voit olla juuri meille sopiva pelastustoimen ammattilainen.

Tervetuloa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen ammattilaisten joukkoon! Meillä pääset tekemään työtä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämiseksi!

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme määräaikaiseen viransijaisuuteen palomestaria pelastustoiminnan suunnittelu tehtäväalueelle ajalle 1.10.2024-31.5.2025. Palomestarin lähijohtajana toimii pelastustoiminnan suunnittelun tehtäväalueen palopäällikkö.

Tehtävässä osallistut pelastustoiminnan suunnittelu- ja kehittämistehtäviin, joissa painopisteet ovat pelastushenkilöstön koulutussuunnittelussa ja osaamisen hallinnassa. Työhön liittyy myös valvonnan eli palotarkastusten suorittamista, kohdesuunnitelmien tekemistä ja/tai muita erikseen määriteltyjä tehtäviä osana palvelutuotantoa. Päivystysvuorossa toimit pelastustoiminnan kenttäjohtajana ja vastaat pelastustoiminnasta, päivystävän palomestarin tehtävään kuuluvista lähijohtajatehtävistä sekä valmiuden ylläpitämisestä Keski-Uudenmaan alueella.

Työaika: poikkeusluvan mukainen keskimäärin 40 tuntia viikossa 52 viikon tasoittumisjaksolla, sisältäen 24 tunnin päivystysvuoroja ja 8 tunnin toimistopäiviä. Perehdyttäminen päivystävän palomestarin tehtävään tapahtuu toimistotyöaikana ja perehdytysjakson pituus riippuu valittavan henkilön työkokemuksesta ja osaamisesta.

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja verkostoitumistaitoja. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja asiantuntemustasi. Hyvät tietotekniset taidot ja kyky tuottaa työssäsi selkeitä, sekä ymmärrettäviä asiakirjoja ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseksi. Kyky hankkia uutta tietoa ja soveltaa sitä käytäntöön on myös oleellinen taito. Kokemus toiminnan suunnittelusta ja koordinoinnista katsotaan eduksi.

Pelastustoiminnan johtamisen osalta arvostamme kokemusta aiemmasta johtamistyöskentelystä sekä ajantasaisia tietoja ja taitoja pelastustoiminnasta. Tehtävää tukevat lisäkoulutukset luetaan eduksi. Johtamisosaaminen voidaan tarvittaessa testata rekrytointiprosessin aikana.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos on hallinnollisesti osa Vantaan ja Keravan hyvinvointialuetta, mutta toimii myös Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen pelastuslaitoksena. Tuotamme palveluita yli 485 000 ihmiselle, tekijöinä meillä on noin 550 turvallisuusalan ammattilaista.

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri.

Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.

Tietoa meistä:

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa ja ylläpitää turvallisuutta yli 550 ammattilaisen voimin lähes puolelle miljoonalle alueen asukkaalle sekä yrityksille. Keskeisiä tehtäviämme ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta ja ensihoito. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä.

Kuulumme hallinnollisesti Vantaan ja Keravan hyvinvointialueeseen, mutta palvelemme myös Keski-Uudenmaan hyvinvointialuetta. Toimimme kahdeksan kunnan alueella tiiviissä yhteistyössä lähialueiden pelastuslaitosten ja muiden viranomaisten ja toimijoiden kanssa. Alueemme kuntiin kuuluvat Vantaa, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä ja Pornainen.

Tarjoamme monipuolisen ja innostavan työympäristön. Toiminta-alueemme on hyvin kompakti käsittäen tiiviisti rakennettuja kaupunkeja sekä väljää maaseutua. Sijaitsemme keskeisellä paikalla kansainvälisen lentokentän ja vilkkaiden liikenneyhteyksien läheisyydessä. Alueellamme sijaitsee myös isoja tuotantolaitoksia, ja suuronnettomuusvalmiutemme on merkittävä.

Meillä on kymmenen 24/7 miehitettyä pelastusasemaa, neljä ambulanssiasemaa ja uusia valmiusasemia rakennetaan. Asemaverkostomme on tiivis ja sen saavutettavuus hyvä: Matkat asemalta toiselle ovat lyhyitä. Tilamme tarjoavat modernin ja toimivan työympäristön.

Kun tulet meille töihin, järjestämme sinulle kattavan perehdytyksen. Lisäksi vastassasi ovat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Tervetuloa Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselle!

Käy tutustumassa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen verkkosivuihin(https://pelastustoimi.fi/keski-uusimaa)

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 01.10.2024 tai sopimuksen mukaan - 31.05.2025
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Valtioneuvoston asetuksen pelastustoimesta 407/2011 6§ edellyttämä kelpoisuus päällystövirkaan
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: poikkeusluvan mukainen keskimäärin 40 tuntia viikossa
Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä, Muu, suostumus turvallisuusselvityksen tekemiseen b-luokan ajokortti
Tehtäväkohtainen palkka: 3417,20 eur/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Hyvinvointialueiden yleisen virka- ja työehtosopimuksen (HYVTES, Liite 7) mukaisesti

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

palopäällikkö Selin, Jarkko
0503819240
etunimi.sukunimi@vakehyva.fi

23.9.24 alkaen virka-aikana

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella työskentelee 5 400 osaavaa asiantuntijaa ja ammattilaista. Olemme kaikki hyvantekijöitä! Keskitymme siihen, missä olemme parhaita, päätehtäväämme - autamme,
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vakehyva.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2613&jbid=15