Parturi-kampaaja, Cyou Studio Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Cyou Studio Vantaalla on parturi-kampaajan paikka auki juuri sinulle!

Etsimme kasvaneen kysynnän vuoksi parturi-kampaajaa ammattitaitoiseen tiimiimme. Olemme toimineet 2,5 vuotta Vantaan Asolassa, vilkkaan tien varressa. Meille on hyvät kulkuyhteydet myös junalla ja bussilla. Studiomme on anniskelualuetta, joten asiakkaasi saa nautiskella halutessaan kuplivaa kampaamon penkissä viereisen Cyou CafeBarin valikoimasta.

Tällä hetkellä tiimimme koostuu neljästä noin 10 vuoden kokemuksella varustetusta yrittäjästä. Palveluista meiltä löytyy parturi-kampaamon lisäksi ripsi- ja kulmapalvelut sekä sokeroinnit.

Tarjoamme modernit työskentelytilat, lämminhenkisen ja nuorekkaan työtiimin tuen sekä yrittäjän vapautta. Meillä saat suunnitella oman työviikkosi itsellesi mieluisaksi ja valita omat palvelusi sekä olla vastuussa omista työvälineistä ja -aineista. Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisesti.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemusta alalta, olet luotettava ja osaat ottaa vastuun yrittäjän vapauksista ja velvoitteista. Toivomme sujuvaa suomenkielen taitoa. Etsimme pitkäaikaista työystävää, jonka kanssa jakaa mukava arki työpaikalla.

Tuolivuokramme on huokea ja halutessasi meillä on mahdollisuus myös sopimusyrittäjyyteen.

Laita rohkeasti viestiä ja tule tutustumaan meihin!

Lisää meistä löydät osoitteesta www.cyou.fi tai instagramista @cyoustudiovantaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:cyouhenna@gmail.com