Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto, Loh, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko sinulla haku päällä lastensuojelun sosiaalityöhön? Lämpimästi tervetuloa meille Lohjalle!

Haemme lastensuojelun avohuollon moniammatilliseen tiimiimme vakituiseen virkaan sosiaalityöntekijää. Lastensuojelun avohuollossa hoidat sosiaalityöntekijänä lapsen koko avohuollon lastensuojelun prosessia, mihin kuuluvat ensiarviointi, palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen työ. Kun saamme viran täytetyksi, on sosiaalityöntekijän asiakasmäärä noin 30 lasta.

Toivomme saavamme tiimimme täysilukuiseksi 30.9. alkaen mutta aloitus on neuvoteltavissa.

Olemme kokenut viiden sosiaalityöntekijän, kahden sosiaaliohjaajan ja johtavan sosiaalityöntekijän porukka, joka kasvaa tämän rekrytoinnin myötä yhdellä sosiaalityöntekijällä. Avoin dialogi, hyvä keskinäinen vuorovaikutus ja psykologinen turvallisuus ovat koko tiimin jakamia arvoja. Tavoitteenamme on tehdä joka päivä mahdollisimman laadukasta lastensuojelua, jonka keskiössä on lapsen etu.

Meillä uusi asiakas ei tupsahda työpöydällesi varoittamatta, vaan keskustelemme asiakasohjausasiat aina yhdessä. Asiakastyössä hyödynnämme lastensuojelun systeemistä työotetta ja työskentelemme yhdessä sen kehittämiseksi ja juurruttamiseksi. Työtäsi tukee tiimin ja esihenkilön lisäksi työparityö sekä työnohjaus. Henkilökohtaista asiakasohjausta saat aina, kun siihen on tarve. Etätöitä tehdään sopimuksen mukaisesti. Työsuhteesi alussa perehdytämme sinut työhösi hyvin, ja kuten sanottu, meillä et jää yksin. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä osaksi työyhteisöä, jossa yhdistyy vahva yhdessä tekeminen, asiantuntijuus ja iloinen meno! Pohdimme porukalla miksi Lohjan avohuoltoon kannattaa tulla töihin ja tiimi nosti esiin seuraavia asioita: "Huumorintajuista porukkaa; avoin tiimi; vahva tiimin tuki, aina saa tukea tiimikaverilta; keskusteleva tiimi; tasa-arvoinen ja psykologisesti turvallinen tiimi; meillä ei ole avokonttoria, vaan 2-3 hengen huoneet; etätyömahdollisuus; löytyy talon auto virkakäyttöön; kokenut esihenkilö."

Toimistomme sijaitsee Lohjan ytimessä ja linja-autoasemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Samassa talossa kanssamme työskentelevät lapsiperheiden sosiaalityön ja virka-aikaisen lastensuojelun päivystyksen tiimit sekä sijaishuollon ja jälkihuollon työntekijöitä. Heti naapuritalosta löytyvät aikuissosiaalityön palvelut. Työyhteisöllämme on käytössään jaetut työhuoneet, ja toimiston läheisyydestä löytyy monipuolisesti lounaspaikkoja. Toimistomme taukotilasta on järvinäköala. Lohja täytyy nähdä ja kokea omin silmin, joten tule vaikka käymään, jos hakeminen meille mietityttää.

Työpaikan nimi ja osoite: Lohjan lastensuojelun avohuolto, Laurinkatu 50, 08100 Lohja.
Työaika: liukuva työaika 37 h 45 min viikossa
Tehtävä on vakituinen.
Toivomme saavamme tiimimme täysilukuiseksi 14.10. alkaen mutta aloitus on neuvoteltavissa.

Kelpoisuusehdot täyttävälle sosiaalityöntekijälle maksetaan sitoutumislisää 300 €/kk.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys tai Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 12§:n mukainen oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijän tehtävässä (sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun)-

Tehtävässä edellytetään: Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: Kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-386-24/fi_FI