Yritysmyyjä Tampereelle, Lokki Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme urheiluseurojen pariin Yritysmyyjää Tampereelle!

Tässä tehtävässä vastaat myyntityöstä uusien sekä nykyisten yritysasiakkaiden parissa. Työtä tehdään puhelimitse, apuna sinulla on laadukas soittojärjestelmä. Myyt laajasta tuotevalikoimasta mm. urheiluseurojen laitamainoksia yrityksille.

Toivomme sinulta sitoutuneisuutta ja pitkäjänteisyyttä rakentaa nk. oma asiakassalkkusi. Etsimme siis pitkäaikaista tekijää. Olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen sekä nautit keskusteluista urheilun parissa. Myyntityössä pitää myös pystyä nauttimaan onnistumista ja käsittelmään vastoinkäymisiä.

Tarjoamme sinulle erityisen työn urheilun ja urheiluseurojen parissa. Työtä tehdään arkisin 8.30-15.30 välillä. Tehtävässä on takuupalkka (8-10€/h) ja provisio määräytyy myydyistä palveluista. Hyvällä myyntityöllä asiosi ovat noin 12-18€/h ja sitäkin paremmalla myymisellä noin 30€/h. Sinulla on mahdollisuus siirtyä koeajan jälkeen asiaksyritykseemme vakituiseksi tekijäksi.

Olemme joustava ja luotettava työnantaja. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme heidän tilanteisiinsa sopivia työsuhteita. Tervetuloa Lokkilaiseksi!

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta, tai liitä jo aiemmin luotu profiilisi haun alle. Hakuaika päättyy 29.9 Käytäthän haussasi vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Jos haluat keskustella kanssani työnhausta ja mahdollisista työpaikoista lisää, olethan minuun yhteydessä (arkisin klo 8-16)

Katja Risu

Asiakkuuspäällikkö

044 9011 723, katja.risu@lokki.fi

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy - Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: .

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy - Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://lokki.likeit.fi/apply/16461106