Toimitilapäällikkö, IKH Retail Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme TOIMITILAPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Mitä tehtävään kuuluu?

Toimitilapäällikkönä vastaat toimitilojemme ja myymäläverkostomme strategisesta suunnittelusta ja hallinnasta. Tehtävään kuuluu lisäksi organisaatiomme työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

- IKH-suurmyymälöiden toimitilojen sekä Kauhajoella sijaitsevien logistiikka- ja toimistotilojemme hallintaan ja ylläpitoon liittyvät monipuoliset tehtävät

- Myymäläverkostomme toimitilahallinnan kehittäminen ja yhtenäistäminen

- Vuokrasopimusneuvottelut, kilpailutukset ja kiinteistöjen sopimusten hallinta

- Kiinteistöjen PTS-kokonaisuuden ohjaus, seuranta ja raportointi

- Sidosryhmäyhteistyö esimerkiksi vuokranantajien, urakoitsijoiden ja kuntien kanssa

- Tekninen riskienhallinta liittyen esimerkiksi toimitilaturvallisuuteen, valvontalaitteisiin ja pelastussuunnitelmiin

- Ympäristövastuuasiat ja niiden kehittäminen

- Organisaation työsuojelupäällikkönä toimiminen ja työsuojelun toteutumisen varmistaminen yhdessä työsuojelutoimikunnan kanssa

- Työturvallisuuskulttuurin jatkuva kehittäminen

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimme monipuolista osaajaa, jolla on aikaisempaa kokemusta kiinteistö- tai toimitilahallinnasta, kiinteistön elinkaaren (PTS) tuntemusta sekä tietämystä työsuojeluun liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja sekä erinomaista projektinhallinnan osaamista. Toimitilamme sijaitsevat eri puolella Suomea, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä joustavuutta työajoissa.

Työskentelyssäsi näkyy aito kiinnostus ylläpitää ja kehittää toimitilaverkostoamme sekä yrityksemme työturvallisuutta. Sitoudut tavoitteisiin ja kykenet viemään sovitut asiat päätökseen. Olet joustava, analyyttinen ja tarkka, ja työskentelet tehokkaasti myös paineen alla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle haastavan, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kannustavassa työyhteisössä. Tarjoamme osaamistasi vastaavan palkan, etätyömahdollisuuden hybridimallimme mukaisesti sekä kattavat työsuhde-edut. Saat mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen toimitilajohtamisen sekä työsuojelun kehittämiseen ja samalla kehittää osaamistasi kansainvälisessä, pitkän historian omaavassa menestyvässä yhtiössä.

Oletko sinä uusi toimitilapäällikkömme?

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi meille sunnuntaihin 13.10.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Corinna Vahtera. Tavoitat hänet parhaiten perjantaisin numerosta 040 711 6369.

IKH Group

IKH Group on teknisen alan tuotteiden maahantuonnin ja kaupan vahva valtakunnallinen toimija. Meillä työskentelee noin 450 henkilöä.

Pitkä kokemuksemme ja jatkuva kiinnostuksemme alalla tapahtuviin muutoksiin antavat meille ymmärryksen siitä, mitä tekijät tarvitsevat. Asiakkaitamme ovat sekä teknisen alan yritykset, kuten rakennus- ja kiinteistöhuolto-, maatalous- koneurakointiyritykset, että laatutietoiset kuluttaja-asiakkaat.

Meillä on yli 50 000 tuotetta työpukeutumiseen, suojaukseen, urakointiin ja työkoneisiin, jotka tuovat turvaa, sujuvuutta ja tehokkuutta työmaallesi. Laaja myymäläverkostomme ja verkkokauppamme takaavat, että tuotteet ovat helposti saatavilla, ja asiantunteva henkilöstömme on aina valmiina auttamaan ja varmistamaan, että asiakkaidemme urakat onnistuvat.

Toimistomme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla ja lisäksi meillä on 14 omaa IKH suurmyymälää. IKH:n omistaa irlantilainen Grafton Group plc.

Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH-jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen lähes 120 yrittäjävetoisen myymälän vahvuudella, sekä 14 oman IKH suurmyymälän kautta. Myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin. Kasvussa olevaa vientikauppaa teemme Eestiin ja Ruotsiin sekä muihin pohjoismaihin.

Puhelin: 0201 323 232 Sähköposti: hr@ikh.fi Sijainti: Keskustie 26, 61850 Kauhajoki
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/toimitilapaallikko/m5wVOB