Pakettiautonkuljettaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Palkkaus: 11,80€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme PAKETTIAUTONKULJETTAJAA Turun ja sen lähialueilla ajettaviin kohteisiin! Asiakasyrityksemme on erikoistunut mattojen kuljetuksiin, huoltoihin ja pesuihin. Työsuhde alkaa osa-aikaisella työsopimuksella ja arvioitu kesto on vuoden vaihteen tienoille asti. Viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus jatkaa pitkäaikaisempaan työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet pääasiallisesti noutamaan asiakkaiden mattoja ennalta määritetyistä kohteista, kuljetat matot puhdistettavaksi ja palautat myöskin kyseiset matot samoihin paikkoihin, joista nämä alunperin noudettiin. Työpäivät alkavat aina asiakasyrityksemme toimipisteeltä Orikedon kupeesta ja päättyvät myös heidän toimipisteelleen. Töitä tehdään 20-40h/viikko ja ma-pe. Kuuntelemme palkkatoiveita ja tehtävän minimi palkka on seuraavanlainen:

Palkka 11,80 eur/h (minimi)

Mitä toivomme sinulta?
- Tehtävässä on oltava B-ajoluokan ajokortti ja asiakasyrityksen toimipisteen sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta, jotta kulkeminen työpaikan ja kodin välillä sujuu mahdollisimman saumattomasti.
- Aikaisempi kuljetussalan työkokemus on eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut tehtävään, joten hae rohkeasti!
- Tärkeintä on kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, asiakaspalveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, luotettavuus sekä rehti ja reipas työskentelyote.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt aloitetaan myöskin välittömästi. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20498

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 12-15.

Hae työpaikkaa osoitteesta