HR-asiantuntija henkilöstövuokraukseen, Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme myyntihenkistä, henkilöstöpalveluiden aktiivista tiimipelaajaa, joka osaltaan mahdollistaa asiakkaidemme onnistumisen arjen henkilöstöratkaisuilla.

Faktia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita. Jobpari on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Jobpari vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Nykyinen toiminta-alueemme on pääasiallisesti Forssan seutu, mutta toimimme myös Hämeenlinnan, sekä Hyvinkään ja Riihimäen seudulla. Toimintamme kivijalkana on monialainen ammatilliseen koulutukseen vahvasti kytketty yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.

Tarjoamme monipuolisen työn, mahtavat työkaverit ja monipuoliset henkilöstöedut. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät työssään. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä muun organisaation kanssa ja pääset osallistumaan myös toiminnan kehittämiseen.

Työskentelypaikkasi tulee olemaan ensisijaisesti Forssassa, mutta työ pitää sisällään liikkumista myös muilla paikkakunnilla ja edellyttää oman auton käyttöä. Työtehtävät pitävät sisällään henkilöstöpalveluiden myyntiä, rekrytointiprosessin sekä asiakassuhteiden hoitamiseen liittyviä perustehtäviä kuten työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluita, sopimusten tekoa, työsuhteiden hallintaan liittyviä tehtäviä, yhteydenpitoa asiakasyritysten kanssa sekä toimistotöitä. Työtä tehdään myös yhteistyössä ammatillisen koulutuksen ja yrityspalveluidemme kanssa. Etätyötä on mahdollisuus tehdä 25 % työajasta.

Oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelyote sekä tuloshakuinen asenne ovat avaimet työssä menestymiseen. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia järjestelmällisesti kiireenkin keskellä. Menestyäksesi työssäsi tarvitset hyvät sosiaaliset ja tietotekniset taidot, rohkeutta palveluiden myymiseen ja luontaista kykyä verkostoitua. Olet luonteeltasi asiakaspalvelu- ja tiimihenkinen, et pelkkää tarttua asioiden hoitoon ja otat mielelläsi vastuuta sekä pystyt johtamaan omaa työtäsi tuloksellisesti, haluat kehittyä ja oppia paljon uutta.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta, rohkeaa myynnillistä asennetta ja kokemusta henkilöstöpalveluiden parissa työskentelemisestä. Katsomme eduksi kokemuksen henkilöstövuokrauksesta, hyvän englannin kielen taidon sekä työlainsäädännön ja laajan TES-osaamisen.

Jos tunnistit itsesi, tule meille töihin! Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen huipputiimissämme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620636/fi_FI