Kokki, Valley Cong Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
AASIALAISEN RUUAN KOKKI
Etsitään työntekijää vilkkaaseen buffet pisteeseen Tampereen keskustaan.
Olemme samaa tiimiä ja samassa keittiössä sushipisteen kanssa. Meidän tavoitteenamme on luoda herkullisia aasialaisia makuelämyksiä, take-away annoksia kiireisille lounastajille ja kehittää ruokia, jotka tuovat autenttiset aasialaiset maut saatavaksi kaikille.
Valmistamme erilaisia aasialaisia ruokia eri Aasian maista. Etsimme joukkoomme motivoitunutta työntekijää, vahvalla asenteella oppia. Kokin ammatti ja/tai kokemus edellisestä ravintola työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Koulutamme kaikki työntekijämme oman keittiömme ammattilaisiksi.
Haluamme tiimiimme hyvän joukkuepelaajan, jolla on asenne kohdallaan ja halu oppia. Voit siis olla vasta valmistunut tai alan vahva ammattilainen. Aasialaisen ruuan tuntemuksella voit olla osana menun ja reseptien suunnittelua tulevaisuudessa. Ja tietysti pääset myös työskentelemään mahtavassa ja motivoituneessa porukassa!
Työhön tarvitaan hygieniapassi. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
Työ on vuorotyötä ja etsimme useampaan tehtävään työntekijää. Buffet on avoinna viikon jokaisena päivänä. Palkkaus on neuvoteltavissa kokemuksen mukaan. Ole rohkeasti meihin yhteydessä, mikäli sinulle heräsi kysymyksiä työstä. Kerromme mielellämme lisää yksityiskohtia.
Hakemukset osoitteeseen,
danni.ma13913@gmail.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:danni.ma13913@gmail.com