Myyjä Osuuskauppa PeeÄssän henkilöstöpooliin, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KUOPIO

Osuuskauppa PeeÄssä on yli 128 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille sekä kehittää jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Henkilöstöä meillä on yli 2 000 ja olemme mukana lähes jokaisen pohjoissavolaisen elämässä.

Haemme nytmyyjää Osuuskauppa PeeÄssän henkilöstöpooliin
varmistamaan kanssamme Parhaan Elämän Edelläkävijyyttä Savossa. Parhaan Elämän Edelläkävijyyden kivijalkana toimii ylivertainen työtekijäkokemus. Haluamme tämän vuoksi olla haluttavin, arvostetuin sekä ihmisvastuullinen ja inhimillinen työnantaja. Osuustoiminnallisen omistajahyödyn tuottaminen on meille sydämenasia, olemmehan kuluttajaosuuskuntamuotoinen yritys. Haluamme pitää siitä kiinni ja edelleen kehittää tuottamamme hyödyn määrää. Rakennamme inhimillisyyden ja tuloksellisuuden liittoa arvojemme #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi ja #yhdessä mukaisesti. Yksi merkki onnistumisestamme on vuonna 2023 saatu Innostavimmat työpaikat-tunnustus. Lue lisää Parhaan Elämän Edelläkävijyydestä paraselama.fi.

Henkilöstöpoolilaisena olet arjen sankari, joka auttaa toimialueensa sisällä toimipaikkojamme menestymään. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, niin ajaltaan kuin työtehtäviltään. Henkilöstöpooli on supertykätty tapa tehdä töitä - ja sen huomaa poolilaisten huippufiiliksestä töissä!

Henkilöstöpoolilaisten mietteitä työryhmästä:
"Ihan paras tiimi mitä on ollut ikinä."
"Parasta työn vaihtelevuus, saa eri näkökulmia ja tapoja työskennellä."
"Tuttua työtä vaihtelevassa ympäristössä, paljon työkavereita monista yksiköistä."
"Parasta työn vaihtelevuus, ei ole tosiaankaan toista samanlaista työpäivää."
"Oppii koko ajan uutta."
"Henkilöstöpoolissa meillä on mahtava työporukka ja yhteishenki, vaikka nähdäänkin harvemmin yhdessä."

Haemme Kuopion alueelle myyjää henkilöstöpooliin. Henkilöstöpooli on työskentelymalli, jossa työskentelet useammassa eri toimipaikassa myyjän tehtävissä Osuuskauppa PeeÄssän työntekijänä. Kartoitamme työsuhteen alussa sinulle sopivat toimipaikat. Työvuorot suunnitellaan normaalin työvuorosuunnittelun mukaan henkilöstöpooliin ja viimeistään päivä ennen työvuoroa tiedät toimipaikan, jossa ko. työvuoron teet. Henkilöstöpoolissa työskentely edellyttää mahdollisuutta liikkua autolla, Kuopion kaupunkialueella auto ei ole pakollinen.

Tarjoamme vakituista ja osa-aikaista työsuhdetta, jossa sopimustunnit ovat keskimäärin 30 h/ vk. Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Onnistuaksesi tässä tehtävässä:
- olet avoin uusille työtehtäville ja vaihteleville työajoille
- toimit asiakaslähtöisesti työtehtävistä riippumatta
- sinulta löytyy heittäytymiskykyä ja suhtaudut asioihin positiivisesti
- haluat sitoutua arvoihimme ja asiakaslupauksiimme: #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi ja #yhdessä.

Marketkaupan järjestelmien osaaminen sekä vähittäiskaupan / asiakaspalvelutehtävien työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen, luotettavan ja vakaan työnantajan
- innostavia ja vaihtelevia työtehtäviä
- mahdollisuuden tehdä lisätöitä kaikissa toimipaikoissamme
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Palkkaus
Tehtävästä maksettava peruspalkka on Kaupan työehtosopimuksen mukainen, mikä kokemusvuosista riippuen on 10,58 €/h - 14,16 €/h, minkä lisäksi maksamme TES:n mukaiset lisät toteutuneiden työtuntien mukaisesti. Tämän lisäksi PeeÄssällä on käytössään henkilöstöä koskeva tulospalkkausjärjestelmä.

Peeässäläisenä pääset lisäksi nauttimaan ylivertaisista koko Suomen kattavista henkilöstöeduista ja PeeÄssän kattavista työterveyspalveluista, liikunnan ja hyvinvoinnin Epassi-eduista sekä vuosittaisesta työjalkine-edusta.

Mikäli tunnet, että Osuuskauppa PeeÄssä olisi sinulle täysosuma ja sinä täysosuma PeeÄssälle, täytä sähköinen hakemus.

Hakuaika ja lisätiedot
Hakuaikaa on 13.10.2024 saakka, mutta kuulisimme sinusta mielellään mahdollisimman pian! Pidämme haastatteluja jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpoolin päällikkö Kaisa Ripatti, p. 050468 5928, kaisa.ripatti@sok.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-KUOPIO-KONTTORI/Myyj-Osuuskauppa-Peessn-henkilstpooliin_R-29290