Vuoropäällikkö, Antonio Lohja, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Lohjan Antonioon vakituiseen osa-aikaiseen (30h/vko) työsuhteeseen. Voit tutustua Antonioon tarkemmin somessa, ja saatatpa bongata tulevien työkavereiden kasvojakin!

Salin vuoropäällikkönä tärkein tehtäväsi on varmistaa, että vuoro pyörii sujuvasti niin asiakaspalvelun, myyntitavoitteiden kuin tiiminkin osalta. Luot asiakkaillemme parhaan palvelun kokemuksen toimimalla itse esimerkkinä, työkavereitasi ohjaten ja kannustaen. Olet oman toimipisteesi todellinen asiantuntija, ja perehdytät myös uusia työntekijöitä ravintolamme toimintatapoihin. Työtehtävät painottuvat Antonioon, mutta tarpeen tullen saatat päästä tekemään vuoroja myös yläkerran Toasti-kahvilassa.

Toivomme, että sinulta löytyy pelisilmää asiakaskohtaamisiin - haluat, että asiakas lähtee meiltä tyytyväisenä. Sinulla on positiivinen asenne ja haluat innostaa, kannustaa sekä opastaa muita tiimissäsi. Nautit hektisestä työympäristöstä, työskentelyotteesi on tehokas ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet jo kerryttänyt osaamista ravintola-alalta aiemman työkokemuksen ja/tai alan koulutuksen myötä. Mikäli sinulta löytyy kokemusta vuorojohtamisesta tai esihenkilötyöstä, katsomme sen eduksesi. Edellytämme hygieniapassia, anniskelupassia sekä 18 vuoden ikää.

Haluamme tarjota sinulle
 Supervoimia S-etukortillesi! Miltä kuulostaisi -25 % alennus S-ryhmän ravintoloista? Tai henksuhintainen hotellihuone viikonlopuksi? Entä leffalippujen ostaminen tarjoamallamme ePassilla? Suomen parhaimmiksikin kutsutuista henkilöstöeduista voit lukea esimakua täältä.
 Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimuksen mukaista palkkaa aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan - tuntipalkka sijoittuu siis välille 14,92 € - 16,18 €/h. Ja lisät päälle!
 Mahdollisuuden tehdä lisätöitä. Voit napata itsellesi osaamistasi vastaavia lisävuoroja kätevästä mobiilisovelluksestamme.
 Lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä sekä Pohjolan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 Työntekijöitään arvostavan työpaikan. Olemme saaneet useana vuonna peräkkäin Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen ja viime vuonna saimme lisäksi Future Workplaces-sertifikaatin, mikä kertoo halustamme ymmärtää sitä, mikä työntekijöille on tärkeää.
 Kehittymistäsi tukevia koulutuksia ja mahdollisuuden edetä SSO-urallasi kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan - vaikka aina ravintolapäälliköksi asti.

Lisätiedot ja hakeminen
Työsuhteen tyyppi: vakituinen
Työaika: osa-aikainen 30h/vko
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Haku päättyy: 29.9.2024

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 asiakkuuspäällikkö Sari Engström, sari.engstrom@sok.fi 044 3205 705
 Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan jo tänään!

Työnantajakuvaus
Me SSO:ssa arvostamme työtä. Mutta vielä enemmän me arvostamme työntekijöitämme. Siksi meillä jaetaan ilot ja surut, vastuut ja vapaudet, autetaan kaveria ja mennään yhdessä eteenpäin. Ilmankos olimme yksi Suomen Innostavimmista työpaikoista 2023. Olemme osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta oman alueosuuskauppamme SSO:n tunnuksen kohtaat varmimmin läntisellä Uudellamaalla ja Salon seudulla. Meillä on noin 80 toimipaikkaa neljällä eri toimialalla, jotka ovat market- ja tavaratalo-, liikenne-, matkailu- ja ravitsemus- sekä autokauppa. Työllistämme noin 1200 ammattilaista, mutta tuoreelle osaamiselle ja energialle on aina tilausta. Toivottavasti tapaamme pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-LOHI/Vuoropllikk--Antonio-Lohja_R-29299