Palkkasihteeri, Kittilän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kittilän kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva palkkasihteerin tehtävä.

Palkkasihteerin tehtäviin kuuluvat palkkojen ja palkkioiden laskenta, työehtosopimusten tulkinta, palkansaajien ja esihenkilöiden asiakaspalvelu, neuvonta ja kouluttaminen, viranomaisilmoitukset, tilitykset sekä muut monipuoliset palkkahallinnon tehtävät.

Arvostamme huolellista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan itsenäistä otetta, ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä. Palkkasihteerinä pääset kehittämään aktiivisesti palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon prosesseja.

Kelpoisuusehtona toimeen on alan ammatillinen tutkinto, alan aikaisempi opistoasteen tutkinto tai soveltuva korkeakoulutukinto. Tehtävässä katsotaan eduksi kunta-alan työehtosopimusten sekä työlainsäädännön asiantuntemus sekä ajantasainen kokemus vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Painotamme erityisesti kokemusta Populus HR -palkkahallintajärjestelmästä, OVTES:in osaamista sekä Excel-taulukkolaskentaohjelman hallintaa.

Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Hakemukseen tulee liittää erillinen ansioluettelo. Opiskelu- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3.057,87 euroa/kuukausi (KVTES 01TOI060). Koeaika on 6 kuukautta. Työ alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 25.9.2024 klo 15:00.

12.9.2024
Kittilän kunnanhallitus
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620615/fi_FI