Terveyskeskuslääkäri Hämeenlinnan Lammille, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vakituiseen virkaan terveyskeskuslääkäriä mukavalle ja hyvin toimivalle terveysasemalle Hämeenlinnaan, Lammille.

Lammin terveysasema sijaitsee 36km:n päässä Hämeenlinnan keskustasta Lahden suuntaan. Terveysasemalla työskentelee kolme lääkäriä. Asemalla moniammatillisena tiiminä toimivat sairaanhoitajat, fysioterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja ja hyvin väestön tuntevat kollegat. Asemalla toimivat myös neuvolapalvelut ja hammashoito. Käytettävissä ovat FimLabin laboratoriopalvelut arkisin. Radiologiset tutkimukset tehdään Hämeenlinnassa pääterveysasemalla. Yhteispäivystys Kanta-Hämeen keskussairaalassa huolehtii virka-ajan ulkopuolisesta päivystyksestä. Päivystysvelvoitetta ei ole, mutta mahdollisuus tehdä päivystysvuoroja on olemassa. Alueen kotihoito ja ikäihmisten palveluasumisen lääkäripalvelut hoidetaan ostopalveluna.

Työ on pienehkön terveysaseman monipuolista yleislääkärin vastaanottotyötä ja kiinnostuksen mukaan sektorityö esimerkiksi neuvola- ja / tai kouluterveydenhuollon lääkärinä on mahdollista. Työssä apunasi on monipuolinen valikoima konsultoivia erikoisalojen lääkäreitä (psykiatri, gynekologi, lastenlääkäri, lastenneurologi, geriatri) sekä muita ammattilaisia. Käytettävissämme on monipuolinen tutkimusvalikoima. Työ tapahtuu virka-ajalla.

Olemme opetusterveyskeskus ja ohjaamme erikoislääkäri- ja YEK-jaksoa suorittavia lääkäreitä. Lammilla on koulutettu ohjaajalääkäri. Työtä saa tehdä omalla tyylillä ja työpäivänsä suunnitteluun voi itse vaikuttaa. Etätyö osalle työajasta on mahdollista järjestää. Sairaskertomusjärjestelmänä on käytössä LifeCare.

Kannustamme osallistumaan säännöllisiin koulutuksiimme joita järjestetään sekä Hämeenlinnan että hyvinvointialueen toimesta viikoittain. Nuorille lääkäreille on lisäksi omia koulutuksia. Ulkopuolisiin koulutuksiin pääsy on toteutunut hyvin.

Virkaan valittavalta edellytetään laillistetun lääkärin oikeuksia Suomessa. Toivomme hakijalta kokemusta tai vähintään kiinnostusta yleislääkärin työhön terveysasemalla ja kokonaisvaltaista työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Jatkokoulutukseen myönnetään virkavapaata esim. erikoislääkärikoulutuksen reunapalveluita varten ja tutkijakoulutoiminta on Kanta-Hämeessä saatu käyntiin. Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyön tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.
Palkkaus määräytyy voimassa olevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti.

Tällä hetkellä palkka on uraporraspalkkauksen mukaisesti:
-LL alle 3v. kokemuksella 7105,00€
-LL yli 3v. kokemuksella ja YEK-jakso suoritettuna 7338,45€ (lisäksi mahdolliset työkokemuslisät)
-EL 7774,90€ (lisäksi työkokemuslisät, tehtävälisät esim. ohjaajana toimimisesta)

Vuoden 2024 loppuun mennessä alkavissa työsuhteissa yllä olevaan palkkaan lisätään vielä 500€/kk rekrytointilisä (2 vuoden ajalle).

Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteys Essiin tai Saijaan - kerromme mielellämme lisää ja voimme keskustella siitä millaista työtä juuri sinä haluaisit yleislääkärinä tehdä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/616905/fi_FI