Varhaiskasvatuksen opettaja, Päiväkoti Oravametsä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Päiväkoti Oravametsä Ruutanaan Kangasalle 1.10.2024 alkaen varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen Kangasalan Ruutanaan Oravametsä Kiurun toimipisteeseen. Oravametsän opettaja toimii oman ryhmänsä pedagogisena johtajana, ja vastaa ryhmän pedagogisesta toiminnasta. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä lastenhoitajien kanssa jotka toimivat opettajan työparina ryhmässä.

Oravametsän aikuiselta odotetaan kykyä lapsen kohtaamiseen empaattisesti ja lämpimästi, hyviä yhteistyötaitoja työyhteisössä sekä vahvaa pedagogista näkemystä. Toiminta pienessä päiväkodissa on yhteisöllistä ja yhteen hiileen puhaltamista, lasten etu edellä kulkemista. Odotamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työyhteisössä että asiakkaiden kohtaamisessa. Oravametsässä pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja vaikuttamaan omaan työhösi laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamisessa.

Päiväkodissa on oma siivous- ja keittiötyöntekijä pitämässä huolen päiväkodin siisteydestä ja viihtyvyydestä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksenopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot 60op. Huomioimme myös alalle valmistuvien opettajien hakemukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§ mukainen selvitys rikosrekisteristä. Sujuva suomen kielen taito vaaditaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, paikka täytetään heti sopivan Oravametsäläisen löydyttyä!

Laita meille hakemusta rekry@oravametsa.fi ja vakuuta meidät että juuri Sinä olisit paras kasvattaja Oravametsän lapsille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@oravametsa.fi