Palveluesihenkilö siivouskohteisiimme Espoon alue, SOL PALVELUT OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aurinkoinen ja osaava tiimimme etsii sinua,
siivous- ja toimitilapalveluiden esihenkilö
vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen mukavaan porukkaan!

Toiminta-alueesi on erilaisissa asiakaskohteissa Espoon alueella. Tehtävänäsi on vastata esihenkilönä alueen asiakaskohteiden laadukkaasta palvelusta. Toimit myös työntekijöiden ja kohteiden palveluohjaajien esihenkilönä. Työskentelet alueellasi itsenäisesti tukenasi alueen palvelujohto, kollegat sekä koko tiimi.

Työaika on pääosin ma-pe klo 08.00-16.00, mutta koska osa tiimisi työntekijöistä toimii eri vuoroissa, tulee sinulla olla valmius työskennellä klo 06.00-22.00 välillä, sekä joskus myös viikonloppuisin tarvittaessa. Työajoissasi on reilusti joustoa, ja pystytkin sovittamaan työn ja vapaa-ajan melko pitkälle itse, tilanteet huomioiden. Työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen perusteella, kuitenkin vähintään Kiinteistöalan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen + bonukset.

Työssä on mukavasti vastuuta ja vapautta, ja pääset vaikuttamaan alueesi toimintaan kokonaisvaltaisesti! Tule tekemään alueen liiketoiminnastamme juuri sinun näköisesi!

Työ sisältää mm. henkilöstöresursointia, laadunvalvontaa, työvuorosuunnittelua, asiakassuhteen hoitoa, palkantallennusta, laskutusta ja ostolaskujen käsittelyä sekä tietysti aktiivista, laadukasta esihenkilötyötä. Tehtäväsi on tulosvastuullinen, ja SOLilla on erittäin kannustava bonusjärjestelmä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Soveltuvaa koulutusta

- Aiempaa kokemusta siivousalalta ja/tai esihenkilötehtävistä

- Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä englannin kielen osaamista

- B-ajokorttia

- Perustason osaaminen tietokoneohjelmissa

- Tiimityötaitoja

Koska asenne on meille tärkeää, on syytä kuvata, mistä ominaisuuksista ja kyvyistä on sinulle hyötyä tässä tehtävässä:

- Positiivinen asenne ei katoa sinulta hektisemmässäkään tilanteessa. Tärkein voimavaramme on ihmiset; asiakkaat ja henkilöstö, ja heidän tyytyväisyys on sinulle kunnia-asia.

- Osaat arvostaa tekemäämme työtä ja sinulla on taito kannustaa ja motivoida innostunutta työntekijätiimiäsi.

- Rautaisella organisointitaidolla pidät asiat kuin asiat hyppysissäsi ja reagoit nopeasti muuttuviin olosuhteisiin toimintaamme kehittäen.

Kiinnostuitko? Mahtavaa!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään pian täyttämällä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme ja liittämällä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Tina Klärck, tina.klarck(at)sol.fi, puh. 0405386132 (ma 16.9. alkaen).

Tervetuloa mukaan joukkoomme, jossa sinua arvostetaan ja hyvistä suorituksista palkitaan!

Tarjoamme

- Lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

- Smartum liikunta- ja hierontaedun.

- Tulospalkkion.

- Merkityksellisen työn.

- Hyvät ja toimivat välineet työhösi.

- Paikan hyvän työilmapiirin kohteessa, jossa saat mahdollisuuden luoda sosiaalisia suhteita ja olla osa yhteisöämme.

- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi, tarjoamme koulutuksia ja erilaisia urapolkuja.

Tarjoamme

- Tulospalkkio

- Smartum liikunta- ja hierontaetu

- Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia(https://www.sol.fi/). Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja(https://henkilostopalvelut.sol.fi/) joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.(https://www.sol.fi/vastuullisuus/)

Puhelin: 020 570 0200 Sijainti: Espoo
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/palveluesihenkilo-siivouskohteisiimme-espoon-alueelle/8dbK2Y