Projektipäällikkö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 4760€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osastolle projektipäällikköä Helsingin kiertotalouden klusteriohjelmaan. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2025 loppuun saakka ja suunniteltu aloitusajankohta 1.11.2024.

Ohjelmassa edistetään erityisesti rakentamisen kiertotalousratkaisujen kehitystä ja käyttöönottoa yhdessä yritysten, TKI-organisaatioiden, kaupungin ja muiden alan organisaatioiden kanssa. Helsingin kiertotalouden klusteriohjelma edistää kiertotalouden mukaista liiketoimintaa yhdistämällä rakennusalan toimijat. Ohjelma tukee käytännön kokeiluja aidossa kaupunkiympäristössä ja toimijoiden välistä yhteistyötä esimerkiksi järjestämällä innovaatiohaasteita.

Mitä pääset tässä roolissa tekemään?

Projektipäällikkönä vastaat ohjelman toiminnan suunnittelusta, hallinnosta, raportoinnista ja operatiivisesta johtamisesta. Lisäksi vastaat myös ohjelman ohjausryhmän kokousten ja jäsenille suunnattujen tilaisuuksien suunnittelusta ja valmistelusta yhdessä klusteriohjelman asiantuntijoiden kanssa. Ohjelmassa työskentelee myös rakentamisen asiantuntija sekä viestintäosaaja.

Tehtävässä pääset johtamaan merkittävän yhteistyöhankkeen suunnittelua ja käytännön toteutusta. Työssäsi korostuu tiivis yhteistyö kiertotalousratkaisuja hyödyntävien ja tarjoavien yritysten kanssa. Muita kumppaneita ovat muun muassa alan järjestöt, yliopistot, ammattikorkeakoulut sekä tutkimuslaitokset. Kaupunkiorganisaation sisällä korostuu vahva yhteistyö kaupungin toimijoiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

-rakennusalan ja kiertotalouden tuntemusta

-kokemusta laajojen kehittämishankkeiden johtamisesta

-erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä ilmaista itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi

-taitoa tuottaa ammattimaisesti ohjelman edellyttämiä raportteja ja muita tekstejä

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto.

Mitä tarjoamme sinulle?

Helsingin kaupungin työntekijänä saat runsaasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun ja työmatkalippuedun. Suurena työnantajana tarjoamme myös monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.Teemme monipaikkaista työtä, osin etänä ja osin toimipisteessämme Kansakoulukadulla Kampissa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukavaan, moniammatilliseen ja osaavaan joukkoomme!

Heräsikö mielenkiintosi?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 2.10. mennessä. Toimi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava asiantuntija Mira Jarkko (mira.jarkko@hel.fi tai 0403341629). Parhaiten saat Miraan yhteyden 16.9. klo 14-15, 26.9. klo 14-15 tai 30.9. klo 13-14.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KANSLIA-01-38-24