Käsilumityöntekijä Kajaaniin, Nordrec Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme reippaita käsilumityöntekijöitä Kajaaniin.

Työnkuvaasi kuuluvat kiinteistöjen piha-alueiden lumen kolaukset sekä hiekoitustyöt. Työtehtävät edellyttävät valmiutta fyysiseen työhön sekä oma-aloitteisuutta. Et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi! Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, työtuntien määrä ja työajat vaihtelevat lumitilanteen mukaan. Työajat vaihtelevat ja työvuoroja on luvassa sekä arkisin että viikonloppuisin.

Odotamme Sinulta

- Reipasta ja positiivista asennetta työhön

- Joustavuutta työaikojen suhteen

- B -ajokorttia

Työt alkavat lumien tullessa ja jatkuvat kevääseen 2025 asti. Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemus oheisen hakulomakkeen kautta!

Lisätietoja työtehtävästä antaa Minna Leinonen 040 663 6123/ minna.leinonen@nordrec.fi

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://nordrec.likeit.fi/apply/6751069