Järjestökoordinaattori, Setlementti Toivola ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Järjestökoordinaattoria joukkoomme

Meri-Lapin Järjestökeskus Silta
Setlementti Toivola ry ylläpitää Meri-Lapin järjestökeskus Sillan toimintaa. Järjestökeskus toimii alueen (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio) yhdistysten arjen tukena matalalla kynnyksellä. Edistämme yhdistysten toimintaedellytyksiä ja tuemme yhdistysten ja alueen toimijoiden yhteistyötä. Lisäämme tietoa yhdistystoiminnasta sekä merkityksestä ja vaikuttavuudesta alueella. Järjestökeskus toimii alueensa yhdistysten edunvalvojana.
Järjestämme monenlaisia verkostoja ja tapahtumia sekä jaamme tietoa yhdistysten työn tueksi. Toimintaa rahoittavat Sosiaali- ja terveysministeriö (STEA) ja Lapin hyvinvointialue.
Toimintaa tarvitaan tukemaan viestintää järjestökentän kesken ja sen sidosryhmien, yhteistyökumppaneiden ja muiden toimijoiden välillä sekä seutukunnallisen järjestölähtöisen tiedon tuottamiseen, kokoamiseen ja välittämiseen kuntatasolle, alueellisiin ja maakunnallisiin rakenteisiin sekä muille tahoille. Järjestökeskus toimii yhdyspintatoimijana julkisen ja yksityisen sektorin ja järjestötoimijoiden yhteen saattamisessa ja yhteistyön kehittämisessä.
Toimialueella on 1370 rekisteröityä yhdistystä (Kemi 452, Keminmaa 143, Simo 81, Tervola 108, Tornio 435, Ylitornio 151)
Järjestökoordinaattorina jalkaudut säännöllisesti alueen kuntiin tapaamaan yhdistystoimijoita ja muita sidosryhmiä. Järjestökoordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdistysten tukeminen heidän arjen toiminnassaan sekä yhdistysten oman toiminnan ja yhdistysten välisen yhteistyön kehittäminen. Järjestökoordinaattori vastaa osaltaan mm. alueellisista elämänkaariverkostoista sekä eri toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisestä ja järjestötiedon tuottamisesta. Toimintaa kehitetään jatkuvasti. Järjestökoordinaattori osallistuu toiminnan raportointiin ja kehittämiseen.

Järjestökoordinaattori toimii myös järjestökeskuspäällikön sijaisena. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen tehtäväkentän, jossa on hyvä kehittää omaa ammattitaitoaan. Perehdytämme työtehtäviin.
Hakijalta edellytämme korkeakoulututkintoa ja kokemusta järjestökentältä. Olet ulospäinsuuntautunut ja innostut ihmisten parissa tehtävästä työstä. Työssä tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa. Työ on monipuolista ja vaatii suunnitelmallisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Edellytämme myös valmiutta matkustamiseen seutukunnassa ja osallistumista Lapin järjestötapaamisiin myös Lapin alueella. Edellytämme oman auton käyttöä.

Setlementti Toivola ry on vuonna 100 vuotta sitten perustettu yhdistys, jonka toiminta keskittyy vanhus-, seniori-, lapsi-, nuoriso- sekä monikulttuuriseen työhön. Toimintamme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Setlementti Toivola tarjoaa työntekijöille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, osaavat työkaverit sekä monialaisen työyhteisön. Työn tukena ovat setlementtiarvot. Työntekijöiltä odotamme aktiivista ja asiakaslähtöistä lämminhenkistä työotetta, aitoa halua toimia rohkeasti ihmisen puolella!

Tutustu Setlementti Toivola ry:n toimintaan www.setlementtitoivola.fi
Työsuhteessa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköpostilla tytti.kumpulainen@setlementtitoivola.fi.
Hakuaika päättyy maanantaina 27.9.2024 klo 15.00. Paikka voidaan täyttää jo aiemmin sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus nopeasti.
Lisätietoja www.setlementtitoivola.fi. Puhelimitse järjestökeskuspäällikkö Tytti Kumpulainen p. 040 197 0794 tai toiminnanjohtaja Johanna Axelsson, p. 040 515 2743.

Hae työpaikkaa osoitteesta