Vartija, KMV-Turvapalvelut Oy (Mänttä), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kutsuuko sinua työt turvallisuusalalla?

Asiakasyrityksemme KMV-Turvapalvelut Oy on vartiointiin, turvallisuuteen ja kiinteistöjen hoitoon erikoistunut yritys joka etsii nyt määräaikaisen sijaisuuden ajalle vartijaa Mänttä-Vilppulan toimipisteeseen. KMV-Turvapalvelut Oy on vankka yksityinen, kotimaisessa omistuksessa oleva yritys Pirkanmaalla. Heidän turva-alan osaamisensa ja ammattitaitonsa tunnetaan koko Suomen alueella.

Vartijan tehtäviisi kuuluu hälytystehtävät Mänttä-Vilppulan alueella, niin piirivartioinnin kuin myymälävartioinninkin osalta asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolinen työtehtäväsi voi siis pitää sisällään palvelukokonaisuuden teollisuuden, kaupan, julkisten laitosten, kiinteistöyhtiöiden kuin yksityistenkin ihmisten kotien ja kesäasuntojen turvaamiseksi. Huomioithan, että vartijana toimiessasi olet asiakaspalvelutehtävässä.

Aikaisempi kokemuksesi vartijan työstä katsotaan eduksi, mutta muutkin profiiliin sopivat hakija otetaan huomioon. Tehtävä vaatii voimassa olevan vartijakortin.

Vartijana pärjäät reippaalla ja rehdillä työasenteella sekä oma-aloitteisella työotteella, jotta kykenet vaativissakin tilanteissa itsenäisiin ratkaisuihin. Työtä tehdään 120h /3vko. Työvuorot ovat 12 tuntisia ja sijoittuvat ajalle 07-19 tai 19-07. Työsuhteessa sovelletaan vartiointialan työehtosopimusta. Palkkaus on TES 3:s mukainen kuukausipalkkaus, kokemusvuosien mukaisesti, lisineen. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä ja sijaisuuden kesto on ainakin syyskuun 2025 loppuun. Tämän jälkeen työsuhteen jatko on mahdollinen.

Edellytämme sinulta:

- Nuhteetonta taustaa
- B luokan ajokorttia
- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja suomen kansalaisuutta
- Vartijakorttia
- Mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa kaikkina vuorokauden aikoina

Tarjoamme sinulle:

- Pitkäaikaisen työsuhteen asianmukaisella palkkauksella
- Mukaviksi haukutut työkaverit sekä rennon ja arvostetun työyhteisön
- Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
- Mahdollisuuden työllistyä kauttamme nopeasti

Oletko valmis hyppäämään univormuun?
Hae tehtävään pian oheisesta linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/20484 tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
KMV-Turvapalvelut Oy:n toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.kmvoy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20484