Potilaskuljettaja (2), toimi, potilaskuljetus, OY, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OYS:in potilaskuljetuskeskuksen potilaskuljettajien tehtäviin kuuluvat Oulun Yliopistollisen sairaalan, entisen Oulun kaupunginsairaalan, Sädehoidon yksikkö E-talon ja tulevaisuudessa Uuden sairaalan potilaskuljetukset sekä erilaiset materiaalikuljetukset. Potilaita kuljetaan tutkimuksiin sairaalan sisällä eri yksiköihin sängyllä, pyörätuolilla tai saattaen kävelemällä.

Potilaskuljettajan työssä tapaat paljon erilaisia ihmisiä ja saat kokonaisvaltaisen kuvan sairaala toiminnasta. Työtä tehdään yhteistyössä monien eri sairaalan ammattiryhmien kanssa. Työ on liikunnallisista, vaihtelevaa ja itsenäistä työtä, jossa voit myös itse aikatauluttaa työpäivääsi. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme aktiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työn tekemiseen, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lähihoitajan koulutus tukee onnistumista tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai lääkintävahtimestarin tutkinto.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620176/fi_FI