Terveystarkastaja, Kalajoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Palkkaus: 3656,49€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella on haettavana vakinainen

TERVEYSTARKASTAJAN VIRKA RAAHEN TOIMIPISTEESEEN

Valvontayksikköömme kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit sekä Siikajoen, Pyhäjoen ja Merijärven kunnat. Terveysvalvonnalla on toimipisteet Kalajoella ja Raahessa. Haettavana olevan terveystarkastajan viran sijaintipaikkana on Raahen toimipiste. Myös etätöiden tekeminen on mahdollista Kalajoen kaupungin etätyöohjeen mukaisesti.

Terveystarkastaja vastaa valvontayksikössä elintarvike-, terveydensuojelu-, ja tupakkalain mukaisista valvontatehtävistä. Haettavan viran työtehtävät ovat pääosin elintarvike- ja tupakkalain mukaisia valvontatehtäviä sekä laivatarkastuksia. Terveystarkastajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa suunnitelmallisen valvonnan lisäksi akuutit tehtävät, näytteenotto, ilmoitusten ja hakemusten käsittely, lausuntojen antaminen sekä ohjaus ja neuvonta. Lopullinen tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydensuojelulain (763/1994) 7 §:n ja elintarvikelain (297/2021) 32 §:n ja 87 §:n mukaisesti. Hakijalta odotetaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, tietoteknistä osaamista ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Virkaan valitulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus työtehtävissä.

Käytössäsi on Kalajoen kaupungin henkilöstöedut.

Virka täytetään vakinaisena 2.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3656,49 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen sopimuksen (TS) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virkaa haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi 4.10.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja virasta antaa ympäristöterveydenhuollon johtaja Ville Soininen p. 044 4691 229, sähköposti ville.soininen@kalajoki.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620381/fi_FI