Pääkirjanpitäjä pienempään tilitoimistoon, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pääkirjanpitäjä, Laskentakonttori Taloushallintopalvelut -vakituinen (Tampere)

Asiakkaamme toiminta kasvaa ja etsimme ihmisläheiseen tiimiin rentoa työkaveria!

Etsimme nyt asiakkaallemme PÄÄKIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työntekijä työllistyy suoraan Laskentakonttorin työntekijäksi. Työntekijän tarve on heti, joten aloitus sovitaan yhdessä tehtävään valitun henkilön kanssa. Laskentakonttori on kasvava, ihmisläheinen ja välitön tilitoimisto, jossa tehdään paljon sen eteen, että työntekijä viihtyy työpaikassaan. Laskentakonttorin vahvuus on ehdottomasti muunmuassa dynaamisuus sekä se, että yrityksessä on vahvaa osaamista niin taloushallinnon kuin verotuksenkin osa-alueilta. Lisää yrityksestä voit lukea Laskentakonttorin nettisivuilta: www.laskentakonttori.fi

Työtehtävät koostuvat kokonaisvaltaisista kirjanpidon tehtävistä. Etua on jos sinulla on kokemusta palkanlaskennasta. Kirjanpito-ohjelmana on Fennoa. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta tilitoimistossa työskentelystä. Työntekijät tekevät pääsääntöisesti samoja asiakkaita, eli jokaisella on nimetyt asiakkuudet, joiden parissa työskennellään. Tehtävänäsi olisi huolehtia, että omia asiakkuuksien kirjanpito on ajantasalla, oikein tehty ja mm. veroilmoitukset on tehty oikein ja ajallaan. Toimit osana tiimiä. Olisi hienoa, jos sinulla olisi tahtotilaa auttaa ja jakaa osaamista aloittelevimmille työkavereille. Työtä tehdään 37,5h/vko, työaika on joustava, mutta usein asiakkaat odottavat, että yhteyshenkilö on tavoitettavissa normaalina virka-aikana.

Tarjoamme:
- vakituisen työn vakaassa, kasvavassa yrityksessä
- etätyö-mahdollisuuden
- reilun palkan osaamisen mukaan, kuulemme toiveesi mielellämme
- selkeät työajat
- välittömän työnantajan, jossa työntekijöitä todella arvostetaan
- joustavan, rennon ja ammattitaitoisen työyhteisön, jolta saa tukea
- laadukkaat työterveyspalvelut
- liikunta-/hierontaetu
- pysäköinnin maksamisen työpaikalla tai vaihtoehtoisesti työmatkatuki julkisen liikenteen käyttämisestä
- ylimääräisiä palkallisia vapaita

Etujasi ovat:
- Fennoa-osaaminen
- palkanlaskennan taito
- valmius ja tahtotila kouluttaa ja opastaa aloittelevampia kollegoja
- asiakasvastuullisuus kirjanpitotehtävissä
- kokemus pääkirjanpitäjänä olemisesta

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta tilitoimistossa työskentelystä
- rentoa ja hyvää suhtautumista työhön. Laskentakonttorilla halutaan tehdä asiat tosissaan, muttei vakavissaan

Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ! Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, nyt olisi sinun vuoro kertoa itsestäsi lisää!

Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20480. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Rekrytoinnista vastaa Click henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli, p. 050 411 6510 / etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Jos haluat toimittaa CV:n ja hakukirjeen, laita ne s-postiin otsikolla "Pääkirjanpitäjä Laskentakonttori". Näin löydän hakemuksesi ja tulet huomioiduksi haussa. Yhteydenotot mielellään arkisin klo 9-16 välillä. Jos tulee mitä vain kysyttävää, soita rohkeasti! Laskentakonttorin toiveesta kaikki yhteydenotot Meerille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20480