Sosiaaliohjaaja, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Palkkaus: 2765,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaaliohjaajamme lähti muihin tehtäviin ja tarvitsemme uuden ja innokkaan sosiaaliohjaajan. Työtehtävä on vakituinen, joten emme voi, ikävä kyllä, palkata opiskelijaa vakituiseen toimeen.

Sosiaaliohjaajan tehtävä palvelutalossa on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Hoidat asukkaiden päivittäisiä sosiaalietuisuusasioita, pidät yhteyttä edunvalvojiin, omaisiin, seurakuntaan ja vapaaehtoisiin.

Järjestät asukkaiden harrastustoimintaa yhdessä henkilökunnan ja kulttuuriohjaajan kanssa. Olet työpari osastonhoitajan ja vastaavan sairaanhoitajan kanssa. Työ on itsenäistä ja palkitsevaa. Se sisältää paljon selvittelyjä ja soitteluja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, Apotin aiemman käytön, kokemuksen ryhmätoiminnasta ja etuisuusasioiden hoidosta sekä aidon mielenkiinnon vanhustyöhön. Vaikka työ on itsenäistä, niin joustavuutta, hyviä hermoja ja yhteistyökykyä tarvitaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-592-24