Myyjä / tuote-esittelijä Saksaan, Pasiina Oy/Lappi-Hunaja
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme myyjiä / tuote-esittelijöitä Saksan joulumarkkinoille

Yrityksemme on toiminut joulusesonkina Arktischer-Honig Finnland nimellä jo 20 vuoden ajan Saksassa, missä meillä on laaja näkyvyys perinteikkäillä joulumarkkinoilla. Mukaamme matkaan lähtee vuodesta toiseen useita aiempien vuosien myyjiä, mutta etsimme joka vuosi joukkoomme myös uusia, Saksasta kiinnostuneita, innokkaita myyjäehdokkaita. Myyntipisteemme ovat tyylikkäitä puumökkejä, jotka sijoittuvat suosituimmille joulumarkkinoille noin kuukauden mittaiselle ajanjaksolle marras-joulukuussa.

Oletko ulospäinsuuntautunut, itsenäiseen työhön kykenevä ja työtä pelkäämätön saksankielentaitoinen? Työnkuvaasi kuuluisi laadukkaiden ja monipuolisten hunajatuotteidemme esittely, myynti sekä esillepano. Aiempi työ- tai opiskelukokemus ulkomailla katsotaan eduksi, mutta kokemusta vastaavasta työstä ei edellytetä. Työhön koulutetaan Suomessa ja Saksassa ennen myyntipisteen avaamista. Tärkeimmät valintakriteerit ovat oikea asenne ja saksan kielen taito.

Tulevana jouluna meillä on n. 18 myyntipistettä eri kaupungeissa ympäri Saksaa. Suurin osa markkinoista aukeaa 25.11. alkavalla viikolla. Markkinat kestävät pääasiallisesti 23.12. asti, mutta muutama myyntipiste on avoinna joulun jälkeenkin, jolloin myyjän tulee olla valmis jäämään Saksaan jouluksi.

Työpäivät ovat keskimäärin 8-10-tuntisia n. 5 päivänä viikossa riippuen markkinapaikasta ja sen aukioloajoista. Maksamme takuupalkan, mutta hyviinkin lisätienesteihin on mahdollisuus provision kautta. Työnantaja kustantaa ja järjestää lisäksi majoituksen Saksassa sekä maksaa matkat Suomesta Saksaan ja takaisin.

Lisätietoa yrityksestä ja tuotteistamme https://www.lappi-hunaja.fi.

Haastattelut järjestetään syys-lokakuussa videoneuvotteluna. Hakuaika päättyy 13.10., mutta hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman nopeasti, sillä täytämme paikat sopivien hakijoiden löydyttyä.

Hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse lappihunaja@lappi-hunaja.fi.
Viite: Hakemus myyjä / tuote-esittelijä Saksa

Yhteydenotot ja lisätietoja mieluiten sähköpostitse: lappihunaja@lappi-hunaja.fi tai tarvittaessa puh. 044 557 2221 (tiistai-torstai klo 14-16)

Hae työpaikkaa osoitteesta