Sesonkityöntekijä / Roudaaja syksyn rengassesonki, K Auto Retail Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme K-Auto Hyvinkäälle reipasta ja motivoitunutta sesonkityöntekijää / roudaajaa syksyn rengassesonkiin.

Tehtävänkuvaus:

Sesonkityöntekijän / Roudarin tehtävissä vastaat monipuolisista ja tärkeistä työvaiheista osana rengassesongin tiimiä. Tehtäviisi kuuluu renkaiden kuljettaminen pumppukärryillä, niiden varastointi ja hyllytys. Osa työtehtävistäsi koostuu myös renkaiden pesemisestä, jotta ne ovat valmiita asiakkaiden autoihin asennettavaksi. Tehtävässä pääset työskentelemään osana dynaamista tiimiä, joka yhdessä varmistaa sujuvan ja tehokkaan toiminnan sesongin aikana.

Töitä tehdään Hyvinkään K-Auton tiloissa, ja työvuorot sijoittuvat klo 8-16 välille. Sesonki on vilkasta aikaa, joten ajoittain työpäivät voivat olla hektisiä, ja työtahti saattaa vaihdella päivän aikana. Työt alkavat todennäköisesti lokakuun loppupuolella, kun säät muuttuvat kylmemmiksi ja talvirenkaiden vaihto tulee ajankohtaiseksi, mutta aloitus voi vaihdella sääolosuhteista riippuen.

Mitä odotamme hakijalta?

-Fyysisesti hyvässä kunnossa ja nautit käytännönläheisestä työstä.
   -Suhtaudut työhön positiivisella ja reippaalla asenteella, etkä pelkää tarttua haasteisiin.
   -Osaat työskennellä tehokkaasti osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti.
   -Kommunikoit sujuvasti suomeksi.
   -Arvostat vastuullista ja ripeää työotetta, ja olet valmis oppimaan uutta tarvittaessa.

Rengassesonki on intensiivistä aikaa, ja työ voi olla ajoittain fyysisesti vaativaa. Siksi arvostamme erityisesti joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja valmiutta työskennellä kiireisinä hetkinä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työntehtävän, jossa pääset työskentelemään osana ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Sesonkityössä saat tilaisuuden näyttää kykysi ja mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta rengasalan hektisimmässä ajassa. Työympäristö on mukava, ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi käytännön työssä.

Palkkaus määräytyy Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaisesti.

Miten haet?

Jos tunnet, että tämä tehtävä on sinua varten, haethan viipymättä oheisen linkin kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Paikat täytetään heti, kun löydämme oikeat henkilöt.

Lisätietoja:

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluat lisätietoja tehtävästä, voit ottaa yhteyttä Niko Timoseen, puh. 0444602072 arkisin klo 09-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66dac90597d2e0001db66781