Palveluyksikön johtaja, Tukena Aurinkolinna, Tukena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nykyisen johtajan siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin, haemme PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA kehitysvamman tai muun syyn vuoksi tukea tarvitsevien asiakkaidemme pariin Tukena Aurinkolinnaan Espooseen. Aurinkolinnassa on koti 20 aikuiselle asiakkaalle.

Palveluyksikön johtaja vastaa kokonaisvaltaisesti palveluyksikön toiminnasta, taloudesta, palvelujen laadusta, arvioinnista, henkilökunnan hyvinvoinnista ja resursseista sekä asiakkaiden, läheisten ja tilaajan kanssa tehtävästä luottamuksellisesta yhteistyöstä. Tukenaan johtajalla on palvelupäällikkö ja kollegat ympäri Suomen.

Sovit johtajaksi Tukena Aurinkolinnaan, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä työkokemus kehitysvamma-alalta ja koulutukseen sisältyvä tai työkokemuksen tuoma johtamistaito. Sinulla tulee olla myös tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Somekanaviltamme pääset kurkkaamaan, miltä arkemme näyttää: Instagram: tukenaaurinkolinna; Facebook: Tukena Aurinkolinna

Haethan Aurinkolinnan johtajaksi, mikäli haluat toimia työssäsi arvojemme mukaisesti ihmisiä kunnioittaen, luotettavasti, edellä käyden ja vastuullisesti. Läheltä johtaminen on meille tärkeää. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisesi tueksi. Aurinkolinnan työyhteisö on energinen ja tarmokas, ja se koostuu palveluyksikön johtajan lisäksi vastaavasta ohjaajasta sekä 15 ohjaajasta. Monimuotoisessa ja moniammatillisessa työyhteisössämme on niin sosiaalialan kuin terveydenhuollonkin osaamista.

Olemme omaisjärjestötaustainen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Tärkeää meille ja meidän asiakkaillemme on sujuva arki.

Haku on avoinna 22.9.2024 saakka. Haethan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Leila Törmä, leila.torma@tukena.fi (URL: http://mailto:leila.torma@tukena.fi/), puh. 040 674 5131 (arkisin klo 8-15.30).

Työpaikan tiedot:
Tukena Aurinkolinna, palvelupäällikkö Leila Törmä, leila.torma@tukena.fi (URL: http://mailto:leila.torma@tukena.fi/), puh. 040 674 5131 (arkisin klo 8-15.30)
Työpaikan osoite: Korpraalintie 2, 02680 Espoo
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES, sopimuspalkka
Työkokemus: yli 5 vuotta
Työ alkaa: 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokonaistyöaika
Työn kesto: yli 12 kk
Haku päättyy: 22.9.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/12b071e8-a744-421d-ae01-e082e90bdc04