Toimitilapäällikkö, Fimlab Laboratoriot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme toimitilapäällikköä vastaamaan laajan toimipisteverkostomme ylläpito- ja kehittämistehtävistä. Toimintaamme on yli 130 toimipisteessä Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella. Toimipisteverkkomme koostuu erikokoisista asiakaspalvelun ja näytteenoton toimipisteistä sekä viidestä keskuslaboratoriosta, jotka sijaitsevat hyvinvointialueiden, kuntien ja yksityisten tahojen omistamissa kiinteistöissä. Suurin keskuslaboratoriomme ja yhtiön hallinto sijaitsevat erillisessä kiinteistössä Tampereen yliopistollisen sairaalan kampuksella.
Toimitilamme ovat keskeinen osa palvelupolkuamme, ja ne ovat osaltaan mukana rakentamassa erinomaista asiakaskokemustamme. Toimitilamme ilmentävät Fimlabin arvoja ja visuaalista ilmettä. Palvelukokonaisuutemme jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Kehittämisessä hyödynnämme aktiivisesti keräämäämme asiakas- ja henkilöstöpalautetta. Keskuslaboratoriotoiminta on teknisesti vaativaa ja asettaa toimitiloille ja talotekniikalle erityisvaatimuksia. Ajanmukaiset ja rakenteiltaan terveet toimitilat ovat perusedellytys myös henkilöstömme viihtyvyydelle ja työhyvinvoinnille.
Vastaat tehtävässäsi toimitilojemme vaatimustenmukaisuudesta ja omavalvonnasta yhdessä liiketoimintajohdon kanssa. Vastaat tilahallinnasta ja tilojen uudistamishankkeista. Sinulle kuuluu vastuu myös tilojen turvallisuudesta, puhtaanapidosta ja jätehuollosta.
Toimitiloihin liittyvät vastuullisuusnäkökulmat ovat toimintamme keskiössä. Fimlab on sitoutunut toiminnastaan aiheutuvien haitallisten ympäristövaikutusten ja kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen. Toimit alasi asiantuntijana vastuullisuustyössä ja päästölaskentaa kokoavassa työryhmässä.
Edellytämme toimitilapäälliköltä soveltuvaa teknisen alan korkeakoulututkintoa (AMK tai DI). Tehtävä edellyttää kiinteistötekniikan ymmärtämistä, ja aiempi kokemus rakennuttamisprojektien hallinnasta on tärkeää. Tehtävässä onnistuminen edellyttää projektityön osaamisen lisäksi erinomaisia yhteistyötaitoja asiantuntijoidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Toimintaamme ohjaa sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädäntö, joten ymmärrys SOTE-sektorin kiinteistöjen erityisvaatimuksista on tehtävässä eduksi.
Toimipisteverkostomme sijoittuu laajalle maantieteelliselle alueelle, ja tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Samasta syystä toivomme joustavuutta ajankäytön suhteen.Fimlab on asiantuntijaorganisaatio, ja henkilöstömme on korkeasti koulutettua. Toimitilapäällikön tehtävä on itsenäinen ja monipuolinen kehittämiseen painottuva asiantuntijatehtävä yhtiön hallinnossa. Raportointi tapahtuu palvelujohtajalle.
Tarjoamme sinulle:

Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintamalleihimme
Nykyaikaiset työvälineet sekä joustavia malleja työaikaratkaisuihin
Panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme muun muassa monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi lakisääteistä laajemman työterveyspalvelun, liikunta- ja kulttuuriedun, henkilöstöruokailun tuen, ilmaisen kuntosalin, polkupyöräedun sekä useita henkilökunta-alennuksia hyvinvointiasi tukeviin palveluihin
Monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen
Ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön tuen

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.9.2024 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n.
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sanna Määttänen p. 040 077 9152 maanantaina 16.9. klo 8-10 sekä tiistaina 17.9. klo 15-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://fimlab.fi/meille-toihin?rmpage=job&rmjob=305&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol