Osastonlääkäri akuuttipsykiatrian osastolle P3P K, Kanta-Hämeen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 24.9.2024
  • Palkkaus: 7300-7500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjolla akuuttipsykiatrian osastonlääkärin työtä Hämeenlinnassa!

Tämä on sinulle, joka olet kiinnostunut monin eri tavoin psyykkisesti oireilevista potilaista ja haluat oppia ymmärtämään, mistä tuo oireilu mahdollisesti johtuu ja miten sitä voisi helpottaa. Arvostat kokeneen moniammatillisen tiimin tukea ja pidät vahvaa senioritukea itsestäänselvyytenä. Haluat pitää kahvi- ja lounastaukosi hyvällä omallatunnolla, eikä ylitöiden tekeminen niinkään napostele. Työnantajan tarjoamia koulutuksia pidät itsestään selvinä.

Sinua saattaa kiinnostaa erikoistuminen psykiatriaan tai sitten ei. Aiempi kokemus psykiatriasta ei ole välttämätöntä, me kyllä perehdytämme ja annamme vastuuta kykyjesi mukaan. Maksamme hyvin ja lisää voi hankkia päivystämällä psykiatriaa - jos haluaa. Siinä tapauksessa käytössäsi on erikoislääkäri, jolle voit pirauttaa koska tahansa päivystysvuorosi aikana.

Tehtävässä toimit akuuttipsykiatrian 14 -paikkaisen suljetun osaston P3P lääkärinä Kanta-Hämeen keskussairaalassa. Seniorisi on kokenut erikoislääkäri. Osaston tiimiin kuuluu sairaanhoitajia, psykologi ja sosiaalityöntekijä. Kyseessä on kokoaikatyö, mutta voimme neuvotella myös osa-aikaisuudesta. Aloittaa voit heti kun se sinulle sopii. Kyseessä on viransijaisuus, joka voidaan sopia niin pitkäksi kuin haluat.

Sinulta odotamme reipasta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Meiltä saat uudet taitosi kohdata, diagnosoida ja hoitaa psykiatrisia potilaita osana moniammatillista tiimiä. Jos ala alkaa kiinnostella sinua enemmänkin, erikoistuminen meillä onnistuu vuoden yliopistokeikalla Tampereella. Meillä voi erikoistua tai tehdä reunoja myös lasten- ja nuorisopsykiatrialla, sekä päihdehoidossa. Joka tapauksessa pääset erikoistuvien kollegoiden viikottain kokoontuvaan seniorin vetämään ryhmäopetukseen.

Me Oma Hämeessä suunnittelemme Hämeenlinnaan maailman inhimillisintä Assi-sairaalaa, joka avaa ovensa vuonna 2026. Tämä moderni sairaala tarjoaa huippuluokan tilat ja teknologian, jotka tukevat sekä potilaiden, että henkilökunnan hyvinvointia. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä tulevaisuuden lääketiedettä.

Viransijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä, sekä hyvä suomen kielen taito.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
-Lounasetu
-Työmatkaetu
-Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
-Työterveys Terveystalossa
-Ilmainen pysäköinti
Määräaikaisessa virassa edut määräytyvät virkasuhteen pituuden mukaisesti.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. sopii. Uraporraspalkkojamme on korotettu rekrylisien avulla siten, että ei-erikoislääkärin kokonaispalkka on noin 7300-7500 €/kk kokemuslisistä riippuen. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.

Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa.

Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon lopputyön tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen. Edistämme strategiamme mukaisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620165/fi_FI