Vianor Kallio, Sesonkityö, Vianor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarvitsemme syksyn 2024 rengassesongissa joukkoomme rengasasentajia, myyjiä, varastomiehiä sekä renkaan pesijöitä!

Rengasasentajan työt koostuvat pääasiassa renkaan irrotuksesta ja kiinnityksestä ajoneuvoon sekä asennuksista vanteille. Lisäksi voit saada varaston hallintaan liittyviä tehtäviä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut tehtävään.

Myyjänä tehtäviisi kuuluu renkaiden myynti, asiakaspalvelu sekä palvelumyynti. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta ja rengasalalta on etu, mutta ei välttämätöntä, me koulutamme sinut tehtävään.

Varastomiehenä siirrät varastosta asiakkaan renkaat asennushalliin ennen renkaiden allelaittoa. Allelaiton jälkeen hyllytät renkaat takaisin varastoon. Me koulutamme sinut tehtävään.

Renkaan pesijänä peset rengaspesurilla asiakkaan renkaat ennen siirtoa säilytykseen. Työ on rutiininomaista ja helppo oppia. Kiinnostuitko? Täytä tietosi verkkolomakkeella osoitteessa https://vianor.fi/rekrytointi tai käy tuomassa hakemuksesi suoraan palvelupisteeseen. Työ alkaa syksyllä 2024 sopimuksen mukaan. Työ kestää noin 1-3 kuukautta. Voit halutessasi esittää toivomuksen tehtävästä.

Työpaikka sijaitsee Kalliossa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Helsinginkatu 28. Lisätietoja antaa Ukko Hartikainen, puh: 0104013734, e-mail: ukko.hartikainen@vianor.com

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 19 maassa. Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1200 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Lue lisää: www.vianor.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vianor.fi/rekrytointi