Lähihoitaja, toimi, ikäihmisten palvelut, Osaajay, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osaajayksikön lähihoitaja sijaistaa lyhytaikaisia poissaoloja sekä kotihoidossa että asumisyksiköissä Kempele-Oulunsalo-Hailuoto alueilla. Työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin. Tarjoamme työn, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsenäisen työskentelyn taitoja sekä kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Arvostamme asiakaslähtöistä työskentelyotetta, positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/620036/fi_FI