Työharjoittelu(palkallinen)asiakaspalvelu,myynti, M&J Dynastia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähestyvän syksyn ja aiempien opiskelijoiden valmistuessa avaamme yritykseemme taas uudet mahdollisuudet hankkia opintojen vaatimaa työkokemusta työharjoittelujakson tai työssäoppimisjakson parissa.

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja sinulla on mahdollisuus suorittaa harjoittelu tai viimeistellä tutkintosi näytöt tai hankkia muuta työkokemusta. Oppiminen tapahtuu työsuhteessa toimistollamme, jossa sinua avustaa kokeneet kouluttajamme. Harjoittelu räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti. Meillä voit suorittaa koko tutkinnon alusta loppuun saakka (noin 2 vuotta) tai tutkinnon osa-alueita, riippuen opintojesi tilanteesta. Toimistomme sijaitsee Savilahdessa korkeakoulujen ja ammattikoulun välittömässä läheisyydessä ja olemme Savonia Ammattikorkeakoulun virallinen kumppaniyritys.

Jokaisella toimistollamme työtehtäviä on monipuolisesti, eli mahdollisuus on hankkia hyvin laaja asiakaspalvelu-, ajanvaraus- ja myyntiosaaminen. Teemme B2C&B2B bookkausta tunnetuille yrityksille mm. operaattoripuolella, ratkaisumyyntiä operaattoripuolen tuotteiden parissa yrityksille, Veronmaksajain keskusliiton jäsenhankintaa, Ruokaboksin näyteboksin markkinointia, kumppanuusmarkkinointia urheiluseuroille ja paljon muuta.

Monilla edustamillamme yrityksillä on tällä hetkellä uudet kampanjat käynnissä ja mitä nopeammin olet harkan kanssa liikkeellä, sitä todennäköisemmin tutkintosikin valmistuu nopeammin tai ajallaan. Käsittelemme hakemuksia koko ajan, eli ei kannata jättää hakemista viime tippaan mikäli työharjoittelun tarve häämöttää.

Hakemuksen voi laittaa helposti nettisivuiltamme ja kerromme mielellämme lisää tästä mahdollisuudesta. Kotisivuiltamme voit myös lukea blogitekstejä aiemmista harjoittelujaksoista.

Lue meistä lisää kotisivultamme www.mjdynastia.fi ja jätä yhteydenottopyyntösi. Lisätietoja työstä antaa Janiina Kekkonen sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja viestitse 044 526 4462.

www.mjdynastia.fi/rekry

Käy tsekkaamassa myös somekanavamme:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:janiina.kekkonen@mjdynastia.fi