Projektikoordinaattori, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Palkkaus: 3100€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin kaupungin perusopetuksen vapaa-ajan palvelut hakee aktiivista projektikoordinaattoria koordinoimaan Helsingin peruskoulujen Liikkuva koulu -kehittämishankkeen toimenpiteitä. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä peruskoulujen ja perusopetuksen hallinnon asiantuntijoiden kanssa. Esihenkilönä toimii perusopetuksen vapaa-ajan palveluiden päällikkö.

Tulet asiantuntijana kehittämään yhdessä koulujen kanssa aktiivisen toimintakulttuurin vahvistumista kaupungin suomen-ja ruotsinkielisissä peruskouluissa. Toimenpiteet on muodostettu huomioiden alueiden välinen polarisaatiokehitys, hyvinvointistrategian keskeiset tavoitteet ja yläkouluikäisten liikkumiseen aktivointi. Hankkeessa kehitetään myös toimintamallia Move-mittausten tiedon hyödyntämiseksi.

Pääset edistämään ja vakiinnuttamaan jo olemassa olevia toimintamalleja koulujen tiimirakenteisiin ja alueelliseen yhteistyöhön. Saat työskennellä perusopetuksen vapaa-ajan palveluissa työskentelevien liikkumisen, harrastetoiminnan ja koululaisten iltapäivätoiminnan osaavien ja innostuneiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat hankerahoituksen seurannasta ja arvioinnista yhdessä ohjausryhmän kanssa. Työtä on mahdollisuus tehdä monipaikkaisesti kouluilla, etätyönä tai kasvatuksen ja koulutuksen toimialan hallinnon toimipisteeltä Kalasatamassa.

Työssä tarvitaan kokemuksen kautta hankittua projektinhallintaosaamista, itsenäistä työotetta sekä organisointikykyä. Tehtävä edellyttää ymmärrystä hyvinvoinnin edistämisestä ja liikunnan roolista osana sitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, osaavan ja moniammatillisen työyhteisön sekä mahdollisuuden oppia uutta liikkumisen edistämisestä peruskouluilla. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdeasuntoja, tukea työmatkoihin, alennuksia kulttuuripalveluihin ja paljon muuta! Voit tutustua henkilöstöetuihin ja kaupunkiin työnantajana täällä (linkki: https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/miksi-toihin-kaupungille#tyosuhde-edut).

Tehtäväkohtainen palkka on 3100 €/kk. Sen lisäksi maksetaan myös mahdollinen KVTES:n mukainen kokemuslisä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä liikunnan alan työkokemus ja projektiosaaminen.

Jätäthän hakemuksesi 23.9.2024 klo 16.00 mennessä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Henkilökohtaiseen haastatteluun kutsutaan viikon sisällä videohaastatteluista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-965-24