Talouskoordinaattori, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme tiimiimme innokasta uutta talouskoordinaattoria asiakasmaksutiimiin. Työtehtäviisi kuuluvat varhaiskasvatuksen asiakasmaksun määrittely ja laskutus. Lisäksi tehtävääsi kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostitse suomeksi ja englanniksi. Sinua odottaa hyvän yhteishengen omaava kahdeksan hengen tiimi.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tarjoamme Sinulle kiinnostavia työtehtäviä, osaavan perhedytyksen sekä mukavan työyhteisön.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Kasvun ja oppimisen toimialan esikunta, talousyksikkö.

Työaika: 36 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on vakinainen virkasuhde.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Tehtävässä edellytetään taloushallinnon osaamista, asiakaspalvelu- ja tietotekniikkataitoja, numerotarkkuutta, nopeisiin tilanteisiin mukautuvaa työotetta sekä itsenäistä päätöksentekokykyä ja tiimityöskentelytaitoja. Edellytämme myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Eduksi luetaan ruotsin kielen taito sekä eri järjestelmien (Tulorekisteri, Kela, Väestörekisteri, Joto) ja erilaisten etuuksien tuntemus. Arvostamme myös paineensietokykyä ja taitoa mukautua muuttuviin tilanteisiin.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1879-24/fi_FI