Pysäköinnintarkastaja, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pysäköinnintarkastajat huolehtivat kaupungin pysäköintipolitiikan toteutumisesta tienkäyttäjiä neuvomalla ja antamalla huomautuksia tai pysäköintivirhemaksupäätöksiä virheellisestä pysäköinnistä. Tarvittaessa pysäköinnintarkastajat osallistuvat myös ajoneuvojen siirtämistä koskevien päätösten valmisteluun. Pysäköinnintarkastajan virkoja on 14. Tehtävää suoritetaan arkisin kahdessa vuorossa sekä viikonloppuisin. Valvontatyötä tehdään kävellen, polkupyörillä sekä henkilöautoilla. Käytössä on liukuva työaika.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen, kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkitekniikan keskus, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 minuuttia viikossa
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti, tehtävien hoitamiseksi tarpeellinen liikennettä ja joutokäyntiä koskevien sääntöjen tuntemus. Pätevyysvaatimuksista on säädetty pysäköinninvalvontaa koskevassa laissa.

Tehtävässä edellytetään henkistä sietokykyä, asiakaspalveluosaamista ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn.

Arvostamme paineensietokykyä, hyvää fyysistä kuntoa sekä Espoon kaupungin katuverkon tuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-133-24/fi_FI