Kaunokirjallisuudesta vastaava kirjastonhoitaja, Porvoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Porvoon kaupunginkirjastoon kuuluu pääkirjasto, kolme lähikirjastoa ja kirjastoauto. Kuulumme Helle-kirjastoverkostoon ja kirjastollamme on alueellinen kehittämistehtävä Uudellamaalla.

Panostamme laadukkaan kokoelman ja hyvän asiakaspalvelun lisäksi muun muassa tapahtumiin ja demokratiatyöhön. Henkilökunta kehittää aktiivisesti kirjaston toimintaa ja kävijämäärät ovat nousussa. Työyhteisössämme viihdytään ja saamme paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut toimimaan kaunokirjallisuustiimin vastuuhenkilönä. Tehtävänäsi on tiimin vetäminen ja päävastuu suomenkielisen kaunokirjallisuuden hankinnasta ja kokoelmatyöstä sekä markkinoinnista asiakkaille. Työtehtäviin kuuluvat myös aikuisten lukutaidon edistäminen, asiakaspalvelu ja lukupiiritoiminta sekä mahdollisesti muita erikseen sovittavia tehtäviä.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävästi kokemusta kirjastoalan työstä ja kokoelmanhoidosta. Suomenkielisen kaunokirjallisuuden tuntemus, kokemus tiiminvetäjänä toimimisesta ja pedagogiset taidot katsotaan eduksi.

Edellytämme hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista taitoa, suomen kielen hyvää kirjallista taitoa, ja aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä tiimityötaitoja.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2 790,17 €/ kk + mahdolliset palkkalisät. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työhön kuuluu säännöllistä ilta- ja lauantaityötä. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 25.9.2024 klo 14.00 mennessä Ha työpaikkaa -linkin kautta. Haastattelut pidetään 2-4.10.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PRV-50-59-24/fi_FI