Panostaja kaivos- ja tunnelitöihin (Huittinen), Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt on aika panostaa omaan uraasi! Haluatko työllistyä panostajan tehtävään vakituiseen työsuhteeseen vakavaraiseen kaivosalan yritykseen? Kiinnostavatko uudet haasteet mielenkiintoisella erikoisalalla ja vaihteleva työnkuva hyvässä porukassa? Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisia panostustöitä peräpanostuksen ja louhospanostuksen työtehtävissä nykypäiväisillä varusteilla.

SK-Kaivin Oy on louhintatöiden ja kalliorakentamisen pitkän linjan ammattilainen. Yrityksen selkärankana toimii osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä nykyaikainen kalusto. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteessa: https://www.sk-kaivin.fi/

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erityistä ammattitaitoa vaativan toimenkuvan lisäksi:
- Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan hyvällä meiningillä varustetussa työporukassa
- 4 päivän (ma-to) työviikon päivävuorossa ja pitkät viikonloput
- Vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkalla

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla:
- Panostajan lupakirja ja kokemusta kaivospanostuksesta ja tunnelityöstä
- Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä panostajan tehtävissä
- Sujuva suomen kielen taito

Työ tehdään Huittisten kaivoksella ja työaika on päivävuorossa ma-to kello 6-16, 10h/pvä. Palkkaus on infra-alan TESin mukainen, noin 20e/h ja siitä ylöspäin työntekijän kokemuksen mukaan. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi, muttei ole välttämättömyys. Työntekijän on tarkoitus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus pikimmiten osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/20466 . Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit soittaa halutessasi. Kaikki yhteydenotot tehtävää koskien rekrytoinnista vastaavalle rekrytointikonsultille Sofia Rodriguezille, ei suoria yhteydenottoja yritykseen. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. CV on mahdollista lähettää sähköpostitse hakulomakkeen täyttämisen lisäksi. Lisätiedot tehtävästä antaa puhelimitse tai sähköpostilla arkisin klo 9:00-16:00 rekrytointikonsultti Sofia Rodriguez, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 6507.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20466