A la carte tarjoilija, Itähelsingin Ravintolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
À LA CARTE -TARJOILIJOITA
Red Onionin à la carte -tiimi kaipaa tarjoilijaa / tarjoilijoita joukkoonsa! Etsimme uudistettuun à la carte -konseptiimme iloista tarjoilijaa, joka haluaa olla mukana luomassa unohtumattomia hetkiä asiakkaillemme.

Työmäärä: 90-112,5 tuntia / 3 viikkoa
Työmäärä: Extra
Sijainti: Myyrmannin ostoskeskus, Vantaa
Työn aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan

TARJOAMME:
Mahdollisuuden heittäytyä mukaan osaksi energistä ravintola- ja viihdemaailmaamme, kilpailukykyisen palkkauksen sekä tilaisuuden kehittää itseäsi ja oppia uutta ravintola-alalta.

REKRYTOINTIBONUS:
Tule valituksi uudeksi tarjoilijaksemme ja ansaitse 1000€ bonus (Bonus lasketaan kokoaikaisen tuntien mukaan). Saat 500€ kuuden kuukauden työskentelyn jälkeen ja toiset 500€ 12-kuukauden jälkeen.
Bonus koskee vain suorahaun kautta rekrytoitua työntekijää.

EDELLYTYKSET:
Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on plussaa, mutta tärkeintä on asenne ja halu oppia. Meillä on koko tiimi tukemassa oppimistasi näihin saappaisiin. Sinulla on taidot toimia tehokkaasti myös vilkkaissa tilanteissa. Loistavat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Joustavuutta löytyy myös työaikojen suhteen. Pääasiallinen työkielemme on suomi, joten edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa

HAKEMINEN:
Jos olet innostunut ja kokenut ravintola-alan tekijä, tai tunnet olevasi potentiaalinen tähti alalla, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.9 mennessä osoitteeseen isto.puttonen@onniravintolat.fi

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva lisä Red Onionin ala carte -tiimiin. Perehdymme hakemuksiin saapumisjärjestyksessä, ja olemme valmiit tekemään päätöksen heti sopivan / sopivien kandidaattien löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä ravintolapäällikköömme Istoon:
isto.puttonen@onniravintolat.fi / puh. 044-7655721
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:isto.puttonen@onniravintolat.fi