Sairaanhoitaja (4), toimi, osastohoitotyö 3, OYS, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ALAKKO NÄÄ MEITÄ, TUU MEILLE TÖIHIN!

Sairaanhoitaja, tarjoamme sinulle vakituista työsuhdetta (4) gastrokirurgisen hoitotyön parissa. Kaksi näistä toimista on sisäisen sijaisen -toimea, jotka suunnitellaan poissaolojen sijaistamiseen. Sairaanhoitajan tehtävät ja hoitotyön sisältö ovat sinänsä samat kuin muillakin hoitajilla. Ensisijainen sijoituspaikka toimilla on vatsakeskuksen vuodeosasto. Työ osastollamme on kolmivuorotyötä.

Osastolla hoidetaan Oulun yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen elektiiviset ja päivystykselliset maksa-, haima-, sappi ja lisämunuaisten kirurgiaa sekä toimenpiteitä tarvitsevia potilaita, suoliston alueen sairauksien tutkimuksiin ja leikkauksiin tulevia potilaita, gastrokirurgisia päivystyspotilaita, ruokatorven ja mahalaukun sairauksia sairastavia potilaita sekä laihdutuskirurgisia potilaita. Päivystyspotilaat tuovat työhömme akuuttihoitamisen haasteen. Muutamme uuteen sairaalaan viikolla 45/2024. Muuton yhteydessä vatsaosasto 1 ja vatsaosasto 2 yhdistyvät. Uudelle osastolle siirtyvät lisäksi urologiset aikuispotilaat.

Tarjoamme Sinulle erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn, kannustavan työyhteisön sekä tehtävän vaativuuden mukaisen palkan. Osaamista tuemme perehdytyssuunnitelmalla, mahdollistamme kouluttautumista ja työkiertoja osaamisen laajentamiseksi.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Toivomme, että Sinulla on aikaisempaa harjoittelu- tai työkokemusta vuodeosastohoitotyöstä.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/619250/fi_FI