Ohjaaja, sote-alan ammattilainen / alan opiskelij, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme ohjaajia keikkatöihin lastensuojeluyksikkö Familar Leivokotiin.

Mihin tulet töihin?
Leivokoti on lastensuojelun erityisyksikkö psyykkisesti oireileville lapsille ja nuorille Muhoksen Päivärinteellä. Oulusta matkaa on noin 20km. Yksikössä asuu 12-17-vuotiaita sijoitettuja nuoria ja työskentelee iloinen joukko monipuolisia alan ammattilaisia.

Mitä pääset tekemään?
Keikkatyöntekijänä meillä toimit osana moniammatillista työryhmää oman koulutusalasi näkökulmasta ja kasvatusvastuullisena aikuisena. Ohjaajan tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä koulutuksesi ja vahvuuksiesi mukaan. Arkemme nuorten kanssa on erittäin toiminnallista. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään erityistason lastensuojelutyössä, jossa psykiatrinen erityisosaaminen on keskiössä, saatat olla etsimämme työkaveri.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sosionomi/sairaanhoitaja/lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut nuorten parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?
Familar Leivokodissa pääset tekemään tärkeää työtä osana yhteen hiileen puhaltavaa yhteisöä. Meillä huumoria riittää eikä töitä paiskita otsa rypyssä. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun.

Tulevien työkavereiden mietteitä:
Mukava työskennellä kannustavassa työyhteisössä.
Kyllä meillä työskentely on vaihtelevaa ja palkitsevaa.

Työ on 3-vuorotyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikostaustaote.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 30.9.2024 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule vaikka käymään!
Kari Linjala, yksikönjohtaja
0400 593 946 (arkisin 8-14)
kari.linjala@familar.fi

Familarin visiona on olla suomalaisen lastensuojelun edelläkävijä. Työllistämme 1500 alan ammattilaista, jotka rakentavat parempaa tulevaisuutta joka päivä edistämällä lasten ja perheiden hyvinvointia yhdessä heidän kanssaan. Teemme uraauurtavaa työtä lastensuojelupalveluiden vaikuttavuuden ja asiakaskokemuksen mittaamisessa sekä tuottamiemme palveluiden laadun jatkuvassa arvioinnissa ja kehityksessä. Tuotamme monipuolisia, lasten ja perheiden erilaisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita ympäri maata.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/fi-FI/tyomarkkinatori_careers/job/Jokirinne-Niittylntie/Ohjaaja--sote-alan-ammattilainen---alan-opiskelija--Familar-Leivokoti--Muhos_R0032715